nie wiem skąd jesteś ale mam jeden serwis w Wawce co może Ci coś poradzić
nie wiem skąd jesteś ale mam jeden serwis w Wawce co może Ci coś poradzić
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Myślę, że miałbym takie śrubki. Coś na pewno bym dobrał. Śruby od laptopa odpadają( za grube ) no może od Sony by podeszły.
Ostatnio edytowane przez daris ; 10-01-2015 o 01:06
Ja bym poszedł do pierwszego serwisu foto w okolicy i grzecznie poprosił o skręcenie. Pewnie wyjdzie ze 20-30 zł ale będzie dobrze skręcone i nie odpadnie. Co koledze ze śrubek jak nawet nie ma czym ich wkręcić...
Śrubki wkręca się śrubokrętemCała filozofia. Czyli pozostaje serwis.
Ostatnio edytowane przez daris ; 10-01-2015 o 12:25
Jeżeli mieszkasz w jakimś małym miasteczku lub ewentualnie nie chce ci się tracić czasu na chodzenie po sklepach i szukanie to zobacz na znanym portalu aukcyjnym
( wpisz śrubka m.... ( ... zmierz suwmiarką ).
Fakt ze trzeba doliczyć koszt wysyłki ale niekiedy i tak wychodzi taniej niż u siebie w mieście - potrzebowałem kiedyś baterię do światłomierza w analogowym aparaciku no i pierwsze co to oczywiście zegarmistrz. Bateryjkę miał za jedyne 15 zł - po tygodniu bateryjka padła - prawdopodobnie dlatego że leżała u niego dość długo.
Za 12 złotych ( cena z wysyłką ) kupiłem na alledrogo cały blister tych bateryjek ( 9 sztuk chyba).
Czytam dokładnie, ale nie mówimy o specjalistycznym sprzęcie lecz o śrubokręcie, który można nabyć za 2 zł w sklepie na rogu.
Niby tak. W zależności gdzie mieszka. Albo nie ma na tyle zdolności manualnych. Albo są inne zmienne implikujące takie a nie inne podejście![]()
Bez przesady wkrecic 2 srubki to umie kazdy, byle miec te srubki
SONY
Przed wkreceniem umoczyc czubek srubki w lakierze do paznokci zeby sie znow sama nie odkrecila.