Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Canon eos 600d

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Canon eos 600d

Witam wszystkich to znowu ja, znowu w podobnej sprawie. Nadal szukam aparatu do kupienia ale tym razem zacząłem oglądać się za 600d. Znalazłem pare ofert i moja prośba do was to ocenić, który aparat najlepiej kupić.

Canon EOS 600D + dodatki SkarĹźysko-Kamienna • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) ta aukcja przemawia do mnie najbardziej, świetny kontakt z miłym sprzedawcą. Odległość duża i tutaj także pytanie czy nie bać się wysyłki bez wcześniejszego obejrzenia aparatu?

Canon EOS 600D obiektyw Canon karta 16GB ładowarka etui jak nowy Szczytno • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) jest jeszcze taka oferta.
    Miałem pisać jeszcze o trzeciej ale właśnie się okazało, że już nieaktualna. Z góry dzięki za pomoc

Domyślnie Odp: Canon eos 600d

Cytat Zamieszczone przez samis1 Zobacz posta
    Witam wszystkich to znowu ja, znowu w podobnej sprawie. Nadal szukam aparatu do kupienia ale tym razem zacząłem oglądać się za 600d. Znalazłem pare ofert i moja prośba do was to ocenić, który aparat najlepiej kupić.

Canon EOS 600D + dodatki SkarĹźysko-Kamienna • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) ta aukcja przemawia do mnie najbardziej, świetny kontakt z miłym sprzedawcą. Odległość duża i tutaj także pytanie czy nie bać się wysyłki bez wcześniejszego obejrzenia aparatu?

Canon EOS 600D obiektyw Canon karta 16GB ładowarka etui jak nowy Szczytno • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) jest jeszcze taka oferta.
    Miałem pisać jeszcze o trzeciej ale właśnie się okazało, że już nieaktualna. Z góry dzięki za pomoc
    Szukaj 50D w podobnym zakresie cenowym i z małym przebiegiem.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Szukaj 50D w podobnym zakresie cenowym i z małym przebiegiem.
    50D? Wybrałem już 600D, pięćdziesiatką nie ma opcji nagrywania wideo z tego co przeczytałem przed chwilą.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

jak mi opłacisz przejazdy to Ci to mogę obejrzeć w Skarżysku (z Kielc mam piękny dojazd ekspresówką) chyba że koleś bywa w Kielcach to wtedy, bez żadnego problemu mogę wszystko obejrzeć i sprawdzić
    SONY

Dopiero zaczyna

Że opłace dojazd to wątpie ale o to czy bywa w Kielcach mogę zapytać

Miasto
    KIELCE

w razie czego to pisz na priv. Jak to nie dojdzie do skutku to umawiaj się na allegro albo wysyłka pocztą polską za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości, NIE PRZELEWAJ KASY W CIEMNO ani nie kupuj normalnie za pobraniem, bo też możesz cegłę dostać czy coś a najpierw za to zapłacisz i dopiero zobaczysz.
    SONY

Dopiero zaczyna

Wiem, przelew wykluczyłem odrazu. Sprzedający sam zaproponował nawet opcje sprawdzenia zawartości na poczcie. Myślę, że to uczciwy facet ale ostrożności nigdy za wiele.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez samis1 Zobacz posta
    50D? Wybrałem już 600D, pięćdziesiatką nie ma opcji nagrywania wideo z tego co przeczytałem przed chwilą.
    50d filmuje, musisz tylko wgrać na kartę soft Magic Latern

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    50d filmuje, musisz tylko wgrać na kartę soft Magic Latern
    No ok, ale przejrzałem oferty i ciekawych nie znalazłem. Pozatym już chyba wybrałem tego 600d na dobre. Na pierwszy aparat to chyba nie jest zły wybór?

Miasto
    KIELCE

Zly nie jest ale podejrzewam ze jak bys wzial do reki 50d to bys nie chcial 600d ;p
    SONY

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów