skoro dla ciebie wybrał ten najlepszym, to co zrobił z pozostałymi? zwrócił do hurtowni?
zawracanie głowy, tworzenie mitologii, coś jak "ostry Tamron od Cichego"
skoro dla ciebie wybrał ten najlepszym, to co zrobił z pozostałymi? zwrócił do hurtowni?
zawracanie głowy, tworzenie mitologii, coś jak "ostry Tamron od Cichego"
Podobnie ja, najpierw przelałem mu kasę (Towersowi) na konto (gość z polecenia od mojego znajomego Garego - tu też był na tym forum), potem minął tydzień i nic, dwa i nic, trzy i dzwonię, a on, że wysyła mi najlepszą sztukę jutro rano, czekam, jest iiiii - bajka, nie ma mowy o problemach, o których wszyscy piszą. Podpinałem do niego wszystkie moje szkła i każde było zaje... A na forum potem czytam, że 50/1,4 kiepska, że 35L nie ostre albo coś nie tak z jakimś szkłem, ludzie sprzedający też jest ważny, nie tylko sprzęt, bo każdy może być rypnięty w tę lub tę.
--- Kolejny post ---
Jak bierze 10 lub 20szt dla znajomych i zaufanych kupujących z polecenia to może zwrócić a jak Ty pójdziesz do fotośmoto i weźmiesz jeden i będziesz marudził to możesz mieć nieco mniejsze szanse na zwrot lub wymianę.
Ostatnio edytowane przez Mariusz_C ; 07-01-2015 o 23:48
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Brałem też u Towersa , puszkę i obiektyw i trochę innych klamotów, nie mam źadnych kłopotów do
dziś. A chyba dobrze jest odświerzyć temat , wiele osób poszukuje zaufanych sprzedawców.
Kilka lat temu wiele osób brało od niego sprzęt i nigdy nie było problemów.Dobry kontakt i dobrze dobrany sprzęt.
Jak widzę temat budzi zainteresowanie , trochę ludzi go przegląda , wiec proszę niektóre osoby , by tak się nie spinały
Ostatnio edytowane przez Bonio61 ; 08-01-2015 o 10:00
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi).(Z uwagi na ograniczenia techniczne wbudowanej wyszukiwarki Forum, alternatywnie proponujemy używać wyszukiwarki Google z komendą
"szukana_fraza site:Canon-Board.info")"
tak więc jakieś 90% tematów w dziale dla początkujących wisi tu łamiąc regulamin a praktycznie codziennie powstaje kolejny![]()
SONY
Taki nakaz włąsciciela forum![]()
każdy nowy user to więcej kliknięć wiec więcej pieniędzy z reklamy dla właściciela
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it