Pokaż wyniki od 21 do 30 z 69

Wątek: Ceny za 135/2 L

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Oberschlesien

Domyślnie Odp: Ceny za 135/2 L

Cytat Zamieszczone przez zoomi Zobacz posta
    ogłoszenia z ostatnich dni na alle :
    - 3200 za niby kupiony w 2013 roku w pewnym znanym sklepie blisko Łodzi ale... kod rocznika UV (2007 jak pamiętam) ...alle
    - 3300 bez faktury, autentyczny 2013 rok, proponowałem 3100 - oferta odrzucona (to wolę kupić nowy z vatem ) ...alle
    - 3200 za 2007 rocznik na olx + popularnej giełdzie foto na FB
    - 35xx za kupiony 24XII i już do sprzedania ale bez faktury (ktoś odliczył vat i dochodowy...) - też giełda FB

sorry, przy cenie nowego... te ceny są z tylnej części ciała
    Mam podobne spostrzeżenia.

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Idąc twoim procentowym tokiem myślenia to taki canon 6d powinien chodzić za 4000 - 4200. Sam widzisz że takie wyliczenia się nie sprawdzają bo mają się nijak do rzeczywistości.
    Za niewiele więcej udało mi się kupić;]

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Grzecznie odpowiedziałem

No i tu się całkiem pogrążasz.
    To pytanie w stylu: "można kupić rocznego Opla astrę za 40k pln, czemu BMW 520d kosztuje 4 razy tyle?"
    Nie porównuj 85/1.8 czy nawet najtańszej wersji 70-200 do 135L. Jak już chcesz porownywac, to weź pod uwagę równorzędny sprzęt czyli chociażby jedną ze stałek L lub 70-200/2.8.
    Jezeli chodzi o ceny nowych i używanych stałek L, to chyba 135-ka jest najtańsza .
    Ja się nie pogrążam! Ja jestem nowy po prostu! Można odpowiedzieć właśnie w taki sposób jak o BMW ale nie używać epitetów.
    Nie mam pojęcia to pytam, chcesz odpowiadasz, nie chcesz nie odpowiadasz. Proste. Jakbym wiedział skąd to wynika to bym nie pytał. Jakbym znalazł u dr Gógla to bym nie pytał. Ale nie wiem, nie ma gdzie szukać takiej wiedzy to pytam w najlepszym (IMO) miejscu do tego czyli na forum canona. Na nikoniarzach pewnie by mi podobnie odpowiedzieli ale chyba bym to zrozumiał, bo też skąd mogą to wiedzieć:P

Ale w sumie masz rację, bo to najtańsza eLka w systemie.

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Uzywki 100l sa ciut tansze :-)
    100 jest za blisko 85 i jakoś nie widzę potrzeby posiadania aż tak podobnych szkieł. Z 21 mpx można sobie z 85 na 100 zkropować w kilka sekund
    Ostatnio edytowane przez cubbus ; 03-01-2015 o 12:26

Uprawnienia umieszczania postów