Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Obowiązkowe kadry na studniówce

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Obowiązkowe kadry na studniówce

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    w którym momencie studniówki najlepiej je wykonać.
    a i jeszcze jedna rada, te pozowane pod napisem to rób sobie przed imprezą jak pary beda pojawiac sie na sali, daj im chwile na ogrzanie sie (ew.czerwone nosy) i jedziesz... żeby nie ustawiac kazdej pary z osobna to w wybranym przez ciebie miejscu na podłodze naklej małe kawałki tasmy i mów np. facet lewa noga na znak a panna prawa na znak... i poleci, przy grupowym najwyzsze osoby ustawiaj na skraju i do srodka coraz niższe, te panny od lewej niech wystawiają prawa noge a te od prawej do środka lewe (ewentualnie niech poprzekładaja podwizki, inaczej bedzie to słabo wygladało)
    zapytaj tez czy któras para przyjedzie limuzyna, wtedy może jej użyc (za zgoda kierowcy) dla wiekszej ilości par, poprostu niech wsiadają jedną strona,przechodza i wysiadaja z drugiej a ty tam robisz foty jak na czerwonym dywanie i niech czują sie za gwiazdy
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 31-12-2014 o 14:52
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Obowiązkowe kadry na studniówce

Jestem po 3 studniówkach. Teraz walczę z ogromną ilością RAWów
    Wszystko poszło dość sprawnie. Najgorsza była ostatnia - 60 par - trudne do ogarnięcia.

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    a i jeszcze jedna rada, te pozowane pod napisem to rób sobie przed imprezą jak pary beda pojawiac sie na sali, daj im chwile na ogrzanie sie (ew.czerwone nosy) i jedziesz... żeby nie ustawiac kazdej pary z osobna to w wybranym przez ciebie miejscu na podłodze naklej małe kawałki tasmy...
    Z tą tasiemką to super sprawa. Na pierwszej nie miałem i ciągle wchodzili mi w tło. Na następnych nakleiłem taśmę metr przed tłem i było dobrze.
    Ogólnie super, ale straszny "zapierdziel", zwłaszcza przy dużej ilości par.
    Jeszcze raz dzięki za porady.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Uprawnienia umieszczania postów