A da radę równo doświetlić 430-tką na stopce grupkę 40 osób w 2 rzędach po 20 os. z 14 lub 35 na bagnecie ? Pierwsza studniówka, jak dotąd to grupówki na ślubach itd. robione w plenerze wiec problemu nie było... Mam jeszcze 2x yn460 i statywy, ale nie wiem czy jest sens tachać na same grupowe...
AAA i jeszcze czytałem że ludzie na lampie montują "wizytówkę", która prawdopodobnie trochę odbija światła na wprost. Jak wiadomo w 430 jej nie ma, czy jest sens zamontować jakiś małą wizytówkę z białej błyszczącej karty np. ?
tlustyx ja przeglądałem takie:
Studniówka | Jakub Zowsik | blog
Studniówka 2013 â ZSECh w Trzebini, klasa 4B | wojciechkoszyk.pl â fotografia: ślubna, koncertowa â Chrzanów, Kraków, Sosnowiec, Jaworzno, Katowice
Studniówka 2013 â PZ4SEG Oświęcim, klasa 4TH | wojciechkoszyk.pl â fotografia: ślubna, koncertowa â Chrzanów, Kraków, Sosnowiec, Jaworzno, Katowice
Studniówka 2013 â I LO w Chrzanowie, klasa 3i, Folwark Zalesie | wojciechkoszyk.pl â fotografia: ślubna, koncertowa â Chrzanów, Kraków, Sosnowiec, Jaworzno, Katowice
Studniówka II LO w Chrzanowie â klasa 3F | wojciechkoszyk.pl â fotografia: ślubna, koncertowa â Chrzanów, Kraków, Sosnowiec, Jaworzno, Katowice
Zdjęcia ze 100dniówki w Garwolinie | PChudzik Fotografia Ślubna
Sesja Zdjęciowa IIIb LO podczas studniówki | PChudzik Fotografia Ślubna
Fotograf na studniówkę â Zielona Góra, Żary, Żagań, Lubsko oraz okolice | Fotograf Zielona Góra
https://www.facebook.com/media/set/?...9706043&type=1