Pokaż wyniki od 1 do 10 z 122

Wątek: Szykujcie większą kasiorkę dla Zakałdu Utylizacji Szmalu ...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Szykujcie większą kasiorkę dla Zakałdu Utylizacji Szmalu ...

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    Żyje się tam gdzie jest dobrze. W Polsce (i całym bloku na wschód od Niemiec) dobrze nie jest. Sentymentów do garnka nie włożysz a poza tym nikt nikogo na siłę nigdzie nie trzyma. Jako kraj dostaliśmy po d**ie w XX wieku pomimo zniesienia komuny niezbyt się polepsza.
    -cieszy mnie każdy sukces polaka za granica i że za tą granica jest Tobie dobrze
    -widzę ,że Twoja wiedza (dobrze,niedobrze)jest mocno ograniczona,wyłączyłeś ze swojej oceny :wschodnie niemcy,południe europy,
    ale to nie to forum na szczegóły
    -co Ty przyjacielu wiesz o komunie ? zapytałby Linda
    pozdrawiam
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie Odp: Szykujcie większą kasiorkę dla Zakałdu Utylizacji Szmalu ...

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    -cieszy mnie każdy sukces polaka za granica i że za tą granica jest Tobie dobrze
    -widzę ,że Twoja wiedza (dobrze,niedobrze)jest mocno ograniczona,wyłączyłeś ze swojej oceny :wschodnie niemcy,południe europy,
    ale to nie to forum na szczegóły
    -co Ty przyjacielu wiesz o komunie ? zapytałby Linda
    pozdrawiam
    Geografią i historią akurat się interesuję

Chodziło mi o część eruopy która zawiera większość słowiańskich krajów (+ parę nie słowiańskich) w tym bałkany. Jesteśmy częścią europy drugiej kategorii i nie mówcie że tak nie jest. Gospodarczo, historycznie jest bardzo podobnie. Czy to są Węgry czy Słowacja itp itd.

O komunie wiem tyle co z książek. Dała ona Polsce 40 lat w plecy pod każdym względem.

Dziwi mnie taka dziwna nienawiść, tych osób które mieszkają w kraju, względem tych którzy z niego wyjechali. Każdy ma swoje życie. Nie jesteśmy do niczego zmuszani. Tym bardziej do życia w kraju w którym, z tego co czytam, słyszę i widzę średnio da się żyć.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uprawnienia umieszczania postów