Cytat Zamieszczone przez needtofly Zobacz posta
Wszystko spoko Panowie, tylko, że ja nawet nigdy nie myślałem o robieniu zdjęć ślubnych ;-) nie kręci mnie to, nie znam się na tym i nie mam zamiaru tego robić, jest to wpisane w tagach bo tak zostało wpisane przy zakładaniu strony :-), a to ile biorę za zdjęcia naprawdę nie powinno Was interesować :-) Ja Wam do kieszeni nie zaglądam :-)
Jeśli zakładasz temat na forum i pytasz o porady, to musisz liczyć się też z krytyką. Na stronie masz kilkadziesiąt zdjęć, w dodatku niezbyt udanych, a reklamujesz się jako specjalista w "w każdej dziedzinie dzieła fotograficznego
". Czym chcesz poprzeć stwierdzenie, że "Ze swojej strony mogę Państwa zapewnić o najwyższej jakości moich usług oraz indywidualnym podejściu do każdego realizowanego przezemnie zlecenia!"? No bo chyba nie zdjęciami, które pokazałeś. Sam zresztą napisałeś wcześniej, że te zdjęcia są słabe, tak więc nie rozumiem po co takie teksty na stronie umieszczać. W ogóle strona jest nieprzemyślana. Taki misz-masz, który w ogóle nie mówi o tym w jakiej dziedzinie fotografii jesteś dobry. Lepiej skoncentrować się na jednej działce i to rozwijać, a nie łapać się wszystkiego jak leci.

Cytat Zamieszczone przez needtofly Zobacz posta
Tekstu w "O mnie" nie będę pozbawiał patosu bo ludzie nie chcą raczej czytać wypowiedzi w stylu "robię fajne zdjęcia", a projekt fotograficzny na WUMie to temat pracy magisterskiej także myślę że będzie zacny ;-) pozdrawiam serdecznie!
Ludzie też raczej nie chcą czytać o tym jaki to wspaniały jesteś, jeśli takie teksty nie mają potwierdzenia w portfolio. No ale Twoja sprawa, w każdym razie życzę powodzenia