Hahaha miło czytać to wszystko co piszecie :-) postaram się pracować regularnie nad portretami i reportażem, zdjęcia w zakładce eventy to dno, które wrzuciłem bo nie mogę znaleźć nic lepszego, dopiero dwa miesiące wstecz zacząłem solidnie katalogować zdjęcia, żeby możnabyło się w tym odnaleźć. A czy przynajmniej zdjęcie w zakładce "O mnie" Wam odpowiada? :-) Jeżeli chodzi o zakładke sprzęt której już nie ma, to był tam wymieiony w głównej mierze sprzęt który wypożyczam :-) to tanie rozwiązanie a do tego do każdego zlecenia można indywidualnie dobrać sprzęt. Jeżeli chodzi o ilość zleceń, które wykonałem to nie ma tutaj kłamstw. Było tego sporo, ale wiele zdjęć zniknęło w otchłani dysku. Problem jest jedynie w tym, że nie mam czasu tego wszystkiego przejżeć i powybierać najlepsze strzały, póki co w portretach po zmianach zostanie tylko jedno zdjęcie - dziewczyny zasłaniającej oczy lizakami, a reszta będzie na wyższym poziomie. Jeżeli chodzi o prase, to te zdjęcia nie były właściwie wcale obrabiane, wysłałem je tylko po wywołaniu RAWa bo wszystko trzebabyło szybko, a same zdjęcia były tylko wrzucane w gazete. Ciesze się że przynajmniej prasa i wnętrza na zadowalającym poziomie. Wnętrza to akurat była moja pierwsza sesja jak do tej pory, ale ciesze się że nie spotkałem się z falą krytyki
. Umówiłem się z modeliną na TFP na początku stycznia więc wybiore ze 2-3 zdjęcia do PF. Dziękuję za wszystkie rady, a jakby ktoś miał coś jeszcze do dodania to bardzo prosze! :-) Tekstu w "O mnie" nie będę pozbawiał patosu bo ludzie nie chcą raczej czytać wypowiedzi w stylu "robię fajne zdjęcia", a projekt fotograficzny na WUMie to temat pracy magisterskiej także myślę że będzie zacny ;-) pozdrawiam serdecznie!