Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Prośba o ocenę portfolio!

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Prośba o ocenę portfolio!

Wszystko spoko Panowie, tylko, że ja nawet nigdy nie myślałem o robieniu zdjęć ślubnych ;-) nie kręci mnie to, nie znam się na tym i nie mam zamiaru tego robić, jest to wpisane w tagach bo tak zostało wpisane przy zakładaniu strony :-), a to ile biorę za zdjęcia naprawdę nie powinno Was interesować :-) Ja Wam do kieszeni nie zaglądam :-)

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez needtofly Zobacz posta
    Wszystko spoko Panowie, tylko, że ja nawet nigdy nie myślałem o robieniu zdjęć ślubnych ;-) nie kręci mnie to, nie znam się na tym i nie mam zamiaru tego robić, jest to wpisane w tagach bo tak zostało wpisane przy zakładaniu strony :-), a to ile biorę za zdjęcia naprawdę nie powinno Was interesować :-) Ja Wam do kieszeni nie zaglądam :-)
    a potem jeszcze tak po prostu zostało wpisane to poniżej, a przez przypadek i zostało już

Ślub

W ofercie posiadamy pakiety z pełną obsługą fotograficzną na ślubne uroczystości, ale także chrzty, komunie czy bierzmowanie.

Zdjęcia wykonujemy profesjonalnie, pełnoklatkowymi aparatami Canon 1Ds mk. III oraz obiektywami serii L.

Pakiet Gold:

- fotografie z przygotowań, ślubu, pleneru tego samego dnia i wesela do 3 rano

- zdjęcia w formie cyfrowej na płycie DVD ze specjalnie zaprojektowaną okładką

- książkowy album podzielony na sekcje

- pamiątka w postaci zdjęcia pary młodej dla gości

Pakiet Silver:

- fotografie z przygotowań, ślubu i wesela do 3 rano

Pakiet Plenerowy:

- plener w strojach ślubnych

Każdy pakiet można dowolnie modyfikować! Każda usługa będzie omówione osobno ze zleceniodawcą!

Jeżeli podobają Ci się nasze zdjęcia, to świetnie, bo fotografie z Twojej uroczystości będą jeszcze lepsze!
    SONY

Jeśli zakładasz temat na forum i pytasz o porady, to musisz liczyć się też z krytyką. Na stronie masz kilkadziesiąt zdjęć, w dodatku niezbyt udanych, a reklamujesz się jako specjalista w "w każdej dziedzinie dzieła fotograficznego
    ". Czym chcesz poprzeć stwierdzenie, że "Ze swojej strony mogę Państwa zapewnić o najwyższej jakości moich usług oraz indywidualnym podejściu do każdego realizowanego przezemnie zlecenia!"? No bo chyba nie zdjęciami, które pokazałeś. Sam zresztą napisałeś wcześniej, że te zdjęcia są słabe, tak więc nie rozumiem po co takie teksty na stronie umieszczać. W ogóle strona jest nieprzemyślana. Taki misz-masz, który w ogóle nie mówi o tym w jakiej dziedzinie fotografii jesteś dobry. Lepiej skoncentrować się na jednej działce i to rozwijać, a nie łapać się wszystkiego jak leci.

Tekstu w "O mnie" nie będę pozbawiał patosu bo ludzie nie chcą raczej czytać wypowiedzi w stylu "robię fajne zdjęcia", a projekt fotograficzny na WUMie to temat pracy magisterskiej także myślę że będzie zacny ;-) pozdrawiam serdecznie!
    Ludzie też raczej nie chcą czytać o tym jaki to wspaniały jesteś, jeśli takie teksty nie mają potwierdzenia w portfolio. No ale Twoja sprawa, w każdym razie życzę powodzenia

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Wszystko spoko Panowie, tylko, że ja nawet nigdy nie myślałem o robieniu zdjęć ślubnych ;-) nie kręci mnie to, nie znam się na tym i nie mam zamiaru tego robić...
    Ale w ofercie masz nawet kilka pakietów ślubnych a i znalazły się dwie sesje które zrealizowałeśw tym kierunku Głupie tłumaczenie się i szukanie na siłę wymówki moim zdaniem.
    Z pierwszym zdjęciem na polu, mi też coś nie pasowało i wydawało mi się że jest to azjata. Gdybyś nie był tak zadufany w sobie to miałbyś okazję trafić na stronę Adama T. o którym mówili koledzy i zobaczyłbyś jak bardzo minimalna oraz praktycznie bezt twojego patosu może być strona , a jednak budzić niesmowite emocje nie tylko u klienta ale u fotografa ze względu na jedną ważną rzecz... świetne foty. Jeżeli jesteś dobrym fotografem to potrzebujesz zdjęć, nikt nie bedzie patrzył na twój sprzęt czy to komu je robiłeś, zdjęcie broni się samo
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pełne uzależnienie

Moim zdaniem opisem nie ma sie co przejmowac - to sciema. Takich rzeczy nie traktuje sie powaznie - wiadomo ze chodzi o zlowienie klijenta.

Gorzej z poziomem prac.
    sa na nijakim poziomie - ot zwykle banalane pstryki , ktore jest w stanie zrobic kazdy posiadacz aparatu ( glownie tzw " portrety ").
    wiele zdjec jest zwyczajnie nieestetycznych- chocby pani w srednim wieku siedzaca na krzesle z rozlozonymi nogami " na okrak" . Albo sie ma wyczucie , albo nie ma.
    MOzna od razu zauwazyc ze jestes samoukiem i nie miales okazji poznac warsztatu.
    checi to podstawa , ale nie wystarcza.

Nikt mnie o rady nie pyta , wiec nie bede ich udzielal , staram sie takich stron unikac , gdyz mozna sobie popsuc smak.
    w sumie jest to jedna ze slabszych stron komercyjnych na jakie sie natknalem.

Lepiej jest pokazac jedno dobre zdjecie i zrobic nim tylko jedna przyjemnosc ogladajacym , niz pokazac 50 razy dziadostwo i 50 razy zadac bol - bez sensu.
    Jesli chce sie byc potraktowanym powaznie , to nie mozna pokazywac wszystkiego co sie robi. Jakiejs selekcji sie dokonuje - ze wzgledu na szacunek dla ogladajacego , a tym samym potencjalnego klijenta.

Moim zdaniem nie jestes na poczatku drogi , ale podazasz w nieznanym kierunku. Brak podstaw.
    W RP fotografia nie jest profesja - kazdy moze zglosic dzialanosc gospodarcza i probowac uprawiac ten zawod - ma to i zalety i wady. Wada m.inn . - duze ryzyko niskiego poziomu uslugi .

Miasto
    KIELCE

bechamot Ty jesteś niezły KLIJENT zdarza Ci się coś mądrego napisać, ale czasem robisz takie błędy, że ręce opadają

Osobiście wstydziłbym się brać nawet 50zł za takie sesyjki. Zjawisko coraz bardziej popularne, u mnie w mieście jest kilku takich "ARTYSTÓW" po 20zł za sesyjke i jazda na fejsika śluby też mogą, ale to już za 50zł
    SONY

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    bechamot Ty jesteś niezły KLIJENT zdarza Ci się coś mądrego napisać, ale czasem robisz takie błędy, że ręce opadają

:
    obawiam sie , ze nie masz najmniejszych szans stwierdzic czy robie bledy , czy tez nie.
    potrzebujesz na to co najmniej kilku - kilkunastu lat intensywnej pracy

Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    obawiam sie , ze nie masz najmniejszych szans stwierdzic czy robie bledy , czy tez nie.
    pozostawię to bez komentarza
    SONY

Początki nałogu
    Miasto
    022

portfolio mogłoby dodać otuchy niejednemu ziutkowi !
    Proponuje żebyś szedł z tematem do przodu skoro masz za sobą setki sesji. Jest rynek na Twoje usługi.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    A wystarczyło użyć edytora i poprawić...a nie irytować się, że KLIJENT zwrócił uwagę .
    Albo dodać faktycznie błąd i tyle, zawsze można się przyznać, to naprawdę nie zaboli.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 28-12-2014 o 16:34

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów