witam wszystkich
chcialem zaprezentowac swoje boje z owadami bede wstawial fotki zaczynajac od tegorocznych
1
2
![]()
witam wszystkich
chcialem zaprezentowac swoje boje z owadami bede wstawial fotki zaczynajac od tegorocznych
1
2
![]()
mrowka bardzo fajna, jeszcze nigdy nie widzialem mrowki zrobionej makro.
a w zdjeciu nr 2 podoba mi sie to jak go uchwyciles :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Jaki obiektyw ??
Mrówka jest świetna! Ciężko jest robić im zdjęcia bo to cholernie ruchliwe bestie. Bardzo dużo głębia jak na makro. Drugi robal świetnie uchwycony. Przyłączam się do pytania o sprzęt.
Canon A510+raynox msn-200
masz jeszcze jakies ciekawe zdjecia z tego zestawu? z mila checia je poogladam :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
podostrzałeś 1 fotke?
Zdjecia naprawde mile dla oka, kolor, kontrast, ostrosc. Zabilo mnie ze to A510 obstawialem jakies lustro z rzeznikiem makro![]()
podpis...
zawsze wyostrzam fotki po zmniejszeniu tym zestawem robie dopiero od tego sezonu w zeszlym roku robilem z odwroconym heliosem oraz z soczewkami od lornetki fotki mozna zobaczyc np na plfoto link ponizej
No ja w makro mam doswiadczenie, ze tak powiem... zadneale jedno co mi sie cisnie na usta po przejrzeniu Twojego plfoto:
Nie wielgachny plecak sprzetu czyni zdjecie....![]()
naprawde kalsa sa robaczki.
A tak sie zastanawiam, o ktorej wstajesz na robaczki, zeby jeszcze byly mokre?
podpis...
Boje jak najbardziej udane. Biorąc pod uwagę zastosowane środki to efekt rewelacyjny. Aż strach pomyśleć co będzie jak sobie kupisz jakieś lustro i porządne szkło do makroZamieszczone przez norix
![]()