Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Lampa dla mnie

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie Odp: Lampa dla mnie

Ten Photix wygląda jak kolejny klon 580. Jaka jest jakość wykonania, spasowanie, materiały...?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Jelenia Gora

Jakosc wykonania, materiał oraz spasowanie na wysokim poziomie nic nie skrzypi trzymajac w dłoni czuje sie solidne wykonanie wg mnie do pracy jak i jakosci wykonania nie mozna sie przyczepic warta swojej ceny polecam miałem przed nia chinczyka YN ta jest napewno lepiej wykonana

Mitros jest super wykonany i solidny. Mam dwa z przygodami (spadł na bruk ze statywu oraz utopił sie w jeziorze) i dla mnie lepiej błyska niż 580II. Przypomina z wyglądu 580II ale ma inne menu, dla mnie prostsze. Zwykły Mitros kosztuje teraz 849 zł i chyba jest to lepsze rozwiązanie niż Metz.
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Testowo zdecydowałem się na YN-500EX. GN 53 - wystarczy, HSS jest. Jak będzie działać w praktyce - jak nie sprawdzę to się nie dowiem. Fotozakupy sprzedają to teraz za śmieszne 439 zł. Jak mi się nie spodoba to mam klienta który obiecał odkupić za 400 i będę szukał dalej.
    Ostatnio edytowane przez ds74 ; 22-12-2014 o 19:24

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

500ex nie wyzwala na drugą kurtynę ze starym 5d - reszta funkcji działa prawidłowo.
    A ja ciągle szukam jakiejś niesystemowej taniej lampki z HSS ale tak żeby wszystko włącznie z wyzwalaniem na drugą kurtynę działało na starej 5tce ktoś zna taką lampę?
    Te jakieś nowe wynalazki PIXEL MAGO? ktoś zaproponował Meike MK-600? może to? ktoś wie? ktoś testował? :c
    SONY

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Akurat dla mnie wyzwalanie na drugą kurtynę jest bez znaczenia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów