Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: różnice w cenach 24-105.4L

Domyślnie Odp: różnice w cenach 24-105.4L

spoko , rozumiem ironie , jednak jak sie wydaje 2,6 k na obiektyw który ma być mydłem i nieostrzyć to sie nie chce , brałbym tamiego 24-70 2.8 ale jak czytam o kłopotach w focusem to mi sie odechciewa mieszać ...

Pozdrawiam i prosiłbym o bardziej pomocne odpowiedzi ... wiem że zdjęcie ma się podobać, ale ciężko mi w ciągu 2 - 3 dni potiwerdzić - poprawności mojego egzemplarza ...

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    No co ty, tak bez tablic, ławy optycznej, specjalistycznego oprogramowania?
    Skąd bez tego człowiek ma wiedzieć że ma najlepszy z możliwych egzemplarzy? ;-)

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Obiektywy oferowane na portalach aukcyjnych jako nowe, po zaniżonych cenach, mogą to być obiektywy profesjonalnie odnowione (refurbished).

Tak przynajmniej słyszałem kupując 24-105 (biały karton) w jednym z bardziej znanych warszawskich sklepów internetowych.
    Biegam, bo lubię

... po wymianie na drugi egzemplarz sytuacje znacznie się poprawiła , tak więc - warto mieć możliwość wymiany - mogę powiedzieć że 24-105 gdy ostrzy daje sporo ładnego obrazka

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Obiektywy oferowane na portalach aukcyjnych jako nowe, po zaniżonych cenach, mogą to być obiektywy profesjonalnie odnowione (refurbished).

Tak przynajmniej słyszałem kupując 24-105 (biały karton) w jednym z bardziej znanych warszawskich sklepów internetowych.

Dopiero zaczyna

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Podepnę się pod temat . Prośba o poradę , mam możliwość zakupu w niezłej cenie Canona 24-105.
    Obiektyw zgodnie z oznaczeniem z tylu był wyprodukowany w 2007 , używany sporadycznie w stanie technicznym i wizualnym bdb .
    Pytanie moje takie czy te modele z początku produkcji różnią się od tych produkowanych teraz , posiadają jakieś wady, czy to wszystko jedno ?
    Za wszelkie opinie z góry dzięki pozdrawiam Grzesiek .

Uzależniony Awatar RTSiak

Sam mam to szkło właśnie z 2007 roku. Dla mnie nie było różnicy czy to 2007 czy 2014... szkło jest to samo, moje jest w stanie idealnym i działa idealnie. Sprawdź je tylko czy wszystko działa jak powinno i bierz jeśli i cena dobra

Uzależniony

łatwiej jest sprzedać egzemplarz z nowszego rocznika
    kwestia stanu i ceny - ile musisz zapłacić za ten 2007 rocznik ?

Pełne uzależnienie

Konstrukcja ta sama od lat - nie ma znaczenia jaki jest rok produkcji jeśli jego stan jest wzorowy
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów