1. Kotka syjamska 'TOSIA'
1. Kotka syjamska 'TOSIA'
Ot pstryk. Na dodatek zaszumione i nieostre.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Jak kolega powyżej. Ale jest zapał, sprzęt, może coś z tego będzie. Jak wyjdziesz z aparatem poza dom, do parku czy lasu, to będzie jeszcze przyroda, pozdrawiam
--- Kolejny post ---
Btw, dwa pytania: czy widzisz szum na swoim zdjęciu i czy wiesz, jak się zabrać za cykanie zwierząt?
Powiem szczerze, że byłem u rodziców, miałem aparat i zobaczyłem kota to pstryknąłem kilka fotek.
Wrzuciłem tylko dlatego żeby zacząć w końcu temat i się zmobilizować do dalszej pracy
Dużo przede mną bo mimo, że aparat już dwa lata leży w domu to dopiero niedawno usiadłem do niego na poważnie i zacząłem się uczyć obsługi. Dokupiłem obiektyw do tego typu fot i z czasem powinien być progres![]()
Obsługa aparatu to jedno ( zresztą ważne zagadnienie: jak opanujesz sprzęt, unikniesz zadawania podstawowych pytań na forum), a podstawy fotografii to drugie. Na szczęście jeżeli jest wola nauki, to większych problemów nie będzie, wiedza za free jest ogólnie dostępna. Jakie szkło kupiłeś?
Kupiłem obiektyw Canon EF 85 mm f/1,8 USM do Body EOS 550D
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
2. 'Lili'
Domowe na co dzień. Dzikie jak coś spotkam![]()