Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: FIRMWARE CANON EOS 350D DIGITAL z ISO 3200 - kilka pytań

Widok wątkowy

Domyślnie FIRMWARE CANON EOS 350D DIGITAL z ISO 3200 - kilka pytań

Witam!
    Gdzieś krążą różne wersje zhakowanego firmware- do tego aparatu. Wątków znalazłem kilka i nie do końca odpowiadają na moje wątpliwości.
    Pytanie nr1: Skierowane do osób, ktore to wgrały - czy warto to wgrywać? Czy poziom szumów na ISO3200 w tym aparacie jest akceptowalny? Pytam bo z Iso 1600 zaczyna być widoczny...

Pytanie nr2: Czy dostęp do nowego ISO jest taki sam jak dotychczas, tzn czy pojawia się dodatkowa opcja na liście w menu-Iso czy trzeba coś kombinować?

Pytanie nr3: Czy inne funkcje poza zmianami rozszerzającymi ISO działają poprawnie tzn balans, naświetlanie...itp?

Pytanie nr4: Czy istnieje możliwość powrotu do standardowego Firmware-u tzn 1.0.3 gdybym był niezadowolony?

W pobieralni ( http://www.mediafire.com/?ryopdi2doimro ) znalazłem kilka wersji i nie wiem czym sie różnią. Czy zatem ta ostatnia "wszystko w menu" jest końcową najlepszą gdzie funkcje dodane np ISO3200 jest we właściwym miejscu menu?

Uprzejmie proszę o poradę osób, które znają ten temat bo korci mnie ale nie ukrywam, ze mam pewien lęk z tym związany

Pozdrawiam,
    Piotr
    Ostatnio edytowane przez Lutek ; 12-12-2014 o 19:34
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Uprawnienia umieszczania postów