Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Szkolenia, kursy itp. w Warszawie

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Szkolenia, kursy itp. w Warszawie

Czesc,

Czy ktos z Was moglby polecic jakies szkolenie z podstaw fotografii (chetnie dedykowane fotografii cyfrowej) w Warszawie? Pomimo tego, ze instrukcji i samego aparatu nie wypuszczam z rak odkad go kupilem (czyli od trzech dni) to jednak chcialbym skorzystac z wiedzy madrzejszych od siebie i chociac lizanc troche teorii. Jesli byliscie na takich kursach, tudziez szkoleniach to bardzo prosze o informacje

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Sporo można chyba się nauczyć/wyczytać chociażby z bazy forum. Rozpocznij oczywiście od działu DLA POCZĄTKUJĄCYCH. Zdaje się, że pytanie które zadałeś też już było poruszane gdzieś tam...
    Powodzenia!

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

e tam kurs trzeba próbować.. czytać/patrzeć na lepszych i próbować robić lepsze zdjęcia..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    e tam kurs...
    dokładnie! nic tylko z pieniędzy Cię ograbią...
    takie czasy...
    weź no poszukaj se wątku o książkach - zakup coś i zacznij czytać! przede wszystkim oglądaj różne galerie :-D

Domyślnie

Fotografii nie można się nauczyć, to się ma - talent. Możesz poszukać sobie książek w Empiku jak robić zdjęcia, żeby pouczyć się techniki. Ale jeśli nie masz do tego "smykałki" to nie nauczysz się robić pięknych zdjęć. Aparat trzeba czuć...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nie ma co się zapisywać na kurs na początku poznawania sprzętu, tylko samemu strzelać foty pokazywać je innym i słuchać oglądać ... dopiero jak nabierzesz wprawy załapiesz podstawy z tej materii wtedy jeśli uznasz że chcesz się doszkolić możesz szukać takiej pomocy ... póki co wydawanie kasy na darmo !
    Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie a co Wy taką archeologię prowadzicie . Ten wątek to już trup od 5 lat .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

A może ktoś był w jakiejś fajnej szkole i rzuciłby set fot jakie robił sprzed szkoły i po szkole. IMHO szkoły fotograficzne to strata czasu czyli pieniędzy, ale właśnie fajnie by było zrewidować ten pogląd.
    pkt. 8. regulaminu

Uprawnienia umieszczania postów