Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 55

Wątek: Pączątki ...:P

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Moim zdaniem daruj sobie i zainwestuj w lampę z serii EX.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Domyślnie

ja mam 430EZ i do amatorszczyzny wystarcza, jestem bardzo zadowolony..tyle że mam analogowego EOSa, nie wiem jak z dSLR.

chyba że kolega coś bardziej "pr0" potrzebuje, to inna sprawa
    EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)

Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlon
    ja mam 430EZ i do amatorszczyzny wystarcza, jestem bardzo zadowolony..tyle że mam analogowego EOSa, nie wiem jak z dSLR.
    no 300D kolega ma TAK.... no to po jaka ****** mu lampa EZ?? No jasne zawsze mozna walic w manualu, jako poczatkujacy i po 2 godzinach rzucic lampa o sciane ;-)
    podpis...

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

ja mam 430EZ i do amatorszczyzny wystarcza, jestem bardzo zadowolony..tyle że mam analogowego EOSa,
    Do tego miejsca się zgadza - z kliszakiem wszystko OK.

nie wiem jak z dSLR.
    Seria EZ w połączeniu z dSLR generalnie nie bangla, tzn. nie działa żadna automatyka błysku.
    Trzeba by sobie z nimi zrobić tabelkę zależności ISO/zoom palnika/GN i liczyć przysłonę, tyle że KIT nie ma skali odległości więc to odpada i jedynym wyjściem jest robić próby i sprawdzać histogram.
    Po przeczytaniu całego wątku wydaje mi się, że inwestycja w lampę błyskową bedzie tutaj najlepszym rozwiązaniem i za te 500zł najlepiej poszukać używanej 420EX, zaś do 300D koniecznie wgrać hack firmware (Wasia, UnD), żeby miec FEC.
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 03-04-2006 o 09:01
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    no 300D kolega ma TAK.... no to po jaka ****** mu lampa EZ?? No jasne zawsze mozna walic w manualu, jako poczatkujacy i po 2 godzinach rzucic lampa o sciane ;-)
    Witam!
    Więc mam sobię kupić lampa z Serii EX. Ile moge kosztowac używki?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Proponuję sie odrobinę wysilić i luknąć na allegro, np:
    http://www.allegro.pl/item95618724_c...ite_420ex.html
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Oj ja cos czuje ze kolega Zakk Wylde jest na dobrej drodze do przegiecia.....

Naprawde wysil sie odrobinke! Podalem Ci juz linki do postow o tych lampach, a wpisujac model lampy w Google mozna cos znalezc. Pozatym sa sklepy i-netowe, i takie w realu ....

lampy na Allegro

Pozatym posluchaj rad kolego i idz troche porob zdjec, zobaczysz czego Ci trzeba, a tak bedziesz sie miotal.... pozatym czesto zbyt wypchana torba ze sprzetem zabija wene...
    Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 03-04-2006 o 22:27
    podpis...

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Witam!
    Jesli chodzi o moję umiejętności internetowe to moge powiedzieć, że szukac na goooglach umiem :P Sam wysyłam moich przyjaciół na google.pl gdy coś odemnie chcą (myslą,że bede im wszystko szukał). Mi raczej chodziło o to byście mi napisali gdzie NAJLEPIEJ kupić sprzet (giełada foto, jakiś znany sklep internetowy) itp. Jesli chodzi o przeginanie to powiem, że nie lubie przegianać :P Jeśli zaś chodzi o allegro to pierwsze co robie to szukam w nim różnych urządzeń.

Przepraszam z góry za to moje dziwne pisanie ale posiadam kalwiaturę trochu nie taka jaka trzeba mieć (nie chce mi sie iść kupić nowej a sklep komputerowy mam obok nosa ). Czasem nie ma spacji itp więc jak czytacie moje posty to sie nie przerazajcie :]

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

witam, moze sie ładuje w temat, ale nie wiem jak na tym forum zadac pytanie czy temat.Nowy jestem

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów