I tego Ci życzę, ale na wszelki wypadek przed zapłatą "poznęcaj" się trochę w obecności sprzedajacego ( o ile bedziesz miał taka możliwość) jeżeli sprzęt będzie OK na pewno gościu nie bedzie miał nic przeciwko temu ;- 0
I tego Ci życzę, ale na wszelki wypadek przed zapłatą "poznęcaj" się trochę w obecności sprzedajacego ( o ile bedziesz miał taka możliwość) jeżeli sprzęt będzie OK na pewno gościu nie bedzie miał nic przeciwko temu ;- 0
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
może taką lampe kupisz sobie ?
http://www.allegro.pl/item96423781_t...0_33_itp_.html
Witam.
oczywiście chiałbym mieć pełną kontrolę nad lampą (funkcje manual), but narazie nie bedę umiał dobrze się obsługiwacz nowym sprzętem więc jakiś automat bedzie jak ulałjesli chodzi o testowanie sprzętu to jak kupie na allegro i gość bedzie z krakowa to full wypasik bo moge ją przetestować (mieszkam niedaleko Kraka), niestety jak ktoś mieszka dalej to nie chce mi się jechac do jakies wioski na konieć polski aby odebrac osobiście (chociarz mam 80% zmizki na przejazdy PKP :P).
-invictus .... jeśli chodzi o tę lampę to przypomina mi się stare dobre porzekadło "Co tanie to nowe to złe i złe". Nie wiem czy ta lampa obsługuje wszystkie funkcje jakie ma canon 300D co on sam w sobie posiada jakiś soft dodatkowy. Tak naprawdę wolałbym uzywane 420EX a jak bym miał kase to 430EX.
Pozdrowienia![]()
zerknij w odpowiedni dział tego forum, poczytasz o tej lampie; ja właśnie będę ją kupował - nie stać mnie by dołożyć drugie tyle do 430 czy jeszcze więcej na 580 .