Strona 17 z 18 PierwszyPierwszy ... 715161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 180

Wątek: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

No interes się rozkręca. Widziałem testy tego obiektywu i stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Za takie pieniądze można mieć ciekawy obiektyw.

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Witam.
    Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
    zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy - mam 50 1.4 - wcześniej przez moment miałem 50 1.8 II ale sprzedałem bo ten
    obiektyw był bardzo kiepski .... a kosztował prawie 450zł jak kupowałem (nowy).

ale myślałem, ze kupię go dla mojego 14-sto letniego syna - będzie miał w końcu swoją portretówkę ;-) do 400D

pozdrawiam

Paweł

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez pawko Zobacz posta
    Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
    zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy
    Skoro do zabawy ,to po co RAW'y ? .
    Cena jest kompletnie niepoważna i jeśli ktoś chce się pobawić ,to nie powinien szukać wzorcowych fotek.
    Etap tanich byle jakich obiektywów mam za sobą,ale gdybym w chwili slabości
    zechciał ten obiektyw, to nie szukałbym sampli.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

jak chcesz go używać to zamów 2-3 sztuki wybierz najlepszą a resztę zwróć
    SONY

Uzależniony Awatar RTSiak

Dopiero zaczyna Awatar max5

Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez max5 Zobacz posta
    Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie
    tak się dzieje jak oryginał canona jakościowo przypomina wyrób czekoladopodobny z czasów końca socjalizmu.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

a ja czekam na Y35 2.0 i się jakoś doczekać nie mogę... czy ktoś wie kiedy i za ile w końcu...?

Obiektyw kosztuje 320zł. Więc czy to się jeszcze opłaca? Mało konkretów :-/

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    Obiektyw kosztuje 320zł. Więc czy to się jeszcze opłaca?
    IMHO się opłaca. Ma znacznie lepszy bokeh.

Strona 17 z 18 PierwszyPierwszy ... 715161718 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów