No właśnie sam udowodniłeś że taka pisanina prowadzi na kompletne manowce i dokładnie wychodzą z tego bzdury. Albo pisz precyzyjniej, bo to zdanie jak wyżej dalej oznacza że C100 klasyfikujesz jako bubel.
Co do wspomnianych "zależności" to jakaś kompletna abstrakcja. Możesz to jakoś rozjaśnić bo nijak nie ogarniam?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Kolekcjoner - tylko, że pisząc o tych "bublach" nie reprezentowałem opinii własnej tylko własnie ta wypisywaną tutaj. Wyraźnie pisałem, że ludzie tutaj a nie, że ja tak uważam. Uwaga o generalizacji może byc słuszna, nie przeczę - nie zaznaczyłem wyraźnie, że chodzi o pewną grupę ludzi. Nie wszyscy tutaj tacy są. Ja te szkła lubię, używam i szanuję, w przeciwieństwie do wielu krzykaczy tutaj. Sam posiadam dwie z wymienionych 50 i spisują się bardzo dobrze.
Nie musisz mnie przekonywać, że C100 czy C500 to dobre sprzęty, bo znam je i wiem, że sa dobre. Tak samo jak filmowa 50.
Goomex - nie ja krytykuję wszystko na prawo i lewo, tylko Ty. I to tego się czepiam. Zatem moich przodków możesz zostawić w spokoju.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mowia niektorzy ze rozmiar nie ma znaczenia, ale to powiedzenie zostalo wymyslone przez tych co maja male... te...no... stalki. Rozmiar ma znaczenie!![]()
Dokładnie też tak uważam.
Mam szacunek dla ostatnich produktów Canona (C35/2IS, C16-35/4L IS). Kupuję je bo uważam, że oferują istotny postęp w zakresie obrazowania. Samo się nie zrobiło, ktoś się do tego przyłożył.
Jednocześnie nie popieram prymitywnego kopiowania w stylu YN. Można się było lepiej pokazać.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Test Yongnuo YN 50 mm f/1.8 - Wstęp - Test obiektywu - Optyczne.pl
No to macie jakiś podgląd.
eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN
"ja wiedziałem, że tak będzie"...