Strona 17 z 18 PierwszyPierwszy ... 715161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 180

Wątek: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

...i handelek idzie
    Obiektyw Yongnuo YN-50mm F1.8 Canon EOS MF AF (5132253124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Ciekawe, że w nazwie producenta pisze canon...
    Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 10-03-2015 o 01:38

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

No interes się rozkręca. Widziałem testy tego obiektywu i stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Za takie pieniądze można mieć ciekawy obiektyw.

Witam.
    Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
    zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy - mam 50 1.4 - wcześniej przez moment miałem 50 1.8 II ale sprzedałem bo ten
    obiektyw był bardzo kiepski .... a kosztował prawie 450zł jak kupowałem (nowy).

ale myślałem, ze kupię go dla mojego 14-sto letniego syna - będzie miał w końcu swoją portretówkę ;-) do 400D

pozdrawiam

Paweł

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    ...i handelek idzie
    Obiektyw Yongnuo YN-50mm F1.8 Canon EOS MF AF (5132253124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Ciekawe, że w nazwie producenta pisze canon...
    To podejrzane. Radzę uważać, bo jak wynika ostrzeżenia na tej stronie:

Jest to oryginalny produkt YONGNUO.
    Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!

znaleźli się podrabiacze.
    Pewnie sa na rynku Canony ze sfałszowanym logo Yongnuo. Kupujcie tylko oryginalne Yongnuo!
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez pawko Zobacz posta
    Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
    zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy
    Skoro do zabawy ,to po co RAW'y ? .
    Cena jest kompletnie niepoważna i jeśli ktoś chce się pobawić ,to nie powinien szukać wzorcowych fotek.
    Etap tanich byle jakich obiektywów mam za sobą,ale gdybym w chwili slabości
    zechciał ten obiektyw, to nie szukałbym sampli.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

jak chcesz go używać to zamów 2-3 sztuki wybierz najlepszą a resztę zwróć
    SONY

Uzależniony Awatar RTSiak

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    To podejrzane. Radzę uważać, bo jak wynika ostrzeżenia na tej stronie:

Jest to oryginalny produkt YONGNUO.
    Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!

znaleźli się podrabiacze.
    Pewnie sa na rynku Canony ze sfałszowanym logo Yongnuo. Kupujcie tylko oryginalne Yongnuo!
    Uważaj bo na prawdę może tak być..
    Na przykład chińska podróbka kamery gopro nazywa się sj4000 i jest bardzo dobrej jakości. Stworzyli podróbkę tej chińskiej podróbki i dużo ludzi się nabrało

Dopiero zaczyna Awatar max5

Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez max5 Zobacz posta
    Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie
    tak się dzieje jak oryginał canona jakościowo przypomina wyrób czekoladopodobny z czasów końca socjalizmu.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Strona 17 z 18 PierwszyPierwszy ... 715161718 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów