Pokaż wyniki od 1 do 10 z 180

Wątek: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Kolekcjoner - tylko, że pisząc o tych "bublach" nie reprezentowałem opinii własnej tylko własnie ta wypisywaną tutaj. Wyraźnie pisałem, że ludzie tutaj a nie, że ja tak uważam. Uwaga o generalizacji może byc słuszna, nie przeczę - nie zaznaczyłem wyraźnie, że chodzi o pewną grupę ludzi. Nie wszyscy tutaj tacy są. Ja te szkła lubię, używam i szanuję, w przeciwieństwie do wielu krzykaczy tutaj. Sam posiadam dwie z wymienionych 50 i spisują się bardzo dobrze.
    Nie musisz mnie przekonywać, że C100 czy C500 to dobre sprzęty, bo znam je i wiem, że sa dobre. Tak samo jak filmowa 50.

Goomex - nie ja krytykuję wszystko na prawo i lewo, tylko Ty. I to tego się czepiam. Zatem moich przodków możesz zostawić w spokoju.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Cytat Zamieszczone przez Johnus Zobacz posta
    Kolekcjoner - tylko, że pisząc o tych "bublach" nie reprezentowałem opinii własnej tylko własnie ta wypisywaną tutaj. Wyraźnie pisałem, że ludzie tutaj a nie, że ja tak uważam. Uwaga o generalizacji może byc słuszna, nie przeczę - nie zaznaczyłem wyraźnie, że chodzi o pewną grupę ludzi. Nie wszyscy tutaj tacy są. Ja te szkła lubię, używam i szanuję, w przeciwieństwie do wielu krzykaczy tutaj. Sam posiadam dwie z wymienionych 50 i spisują się bardzo dobrze.
    Nie musisz mnie przekonywać, że C100 czy C500 to dobre sprzęty, bo znam je i wiem, że sa dobre. Tak samo jak filmowa 50.
    Chyba jednak coś pokręciłeś, bo ja się w ogóle do Twojej wypowiedzi nie odnosiłem .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów