Pokaż wyniki od 1 do 10 z 180

Wątek: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)

Tak ogólnie to jednak prosiłbym o stonowanie emocji.

Cytat Zamieszczone przez GoomeX Zobacz posta
    śmiej się śmiej, Kolekcjoner :-) Napisałem jak zawsze, że to tylko moje zdanie. Takie mam i nie zamierzam go zmieniać. Canon sam w sobie to świetne narzędzie pracy, zawsze to powtarzałem i póki co nie zamierzam z Niego rezygnować. Ale może sam przyznasz, że w ostatnim czasie Canon robi stertę, (moim zdaniem!) niedoprecyzowanych bubli. Stałki IS to moim zdaniem 'hit', obok wprowadzania kamer pokroju C100 i całego asortymentów obiektywów filmowych po co komu taka stałka?
    Amator się skusi, profi pogardzi, a Canon jak pisałem chyba traci. Digital24 (w okresie miesiąc przed świętami aż do świąt) ani sztuki stałki IS ani nowego 35USM nie mieli w ofercie (na stronie z napisem 'niedostępne'), o czym to świadczy? Raczej nie o tym, że Japonia nie nadąża z produkcja - haha!
    Śmieje się, bo strasznie generalizujesz i na koniec wychodzą bzdury.
    To że jakiś sklep ma problemy ze sprzedażą czegoś tam nie dowodzi tak naprawdę niczego.

Wiesz tak się składa że ja ostatnio kupiłem do firmy jak to piszesz tego "bubla" C100 za niemal 15 kafli, to samo zrobiło dwóch moich znajomych (jeden kupił nawet dwie) - to dopiero musi być idiota . Moja małżonka, po obcowaniu z tą kamerą (a uwierz mi jak potrafisz, przeszło przez jej ręce niemało tego sprzętu) powiedziała że chce drugą, najlepiej tą nową. Wychodzi pewnie na to że jest niespełna rozumu chcąc takiego kolejnego "bubla" i to droższego . Co gorzej właśnie się zastanawiamy jakich szkieł nam brakuje i jasne stałki ze stabilizacją są na liście.
    Ale co tam przy takich "ekspertach" jesteśmy dyletantami i kupujemy ten złom Canona, ja w końcu zajmuję się tematem video tylko dwadzieścia lat. Może za następne dwadzieścia zmądrzeje i kupię sobie wreszcie coś porządnągo .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-01-2015 o 15:16
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów