Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
No bo to chyba pod fejZbukową klientelę. Ja nie mam konta na fejZbuku ale widzę jaki typ kolesi ma i czym się jarają. I dla takich jedynym wyznacznikiem jest 40Mp w którejś tam nokii. Ale jak piszesz, na fejZbuka styknie.
A słyszałem kiedyś, i mam nadzieję że to żart, że są kotleciarze co robią tylko srajfonami...
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Aktywnych użytkowników fejsbuka jest prawie miliard, a konto ma pewnie co najmniej dwa razy tyle.
To oznacza praktycznie każdy na świecie kto nie mieszka w buszu i nie jest niemowlęciem badź jakimś typem z Konopielki ma konto na FB.
Więc podejrzany i dziwak to jest raczej typ kolesia co konta nie ma....
Ja fejsbuka też ogólnie nie lubię i nie używam w typowy sposób, ale konto pod fałszywym nazwiskiem mam.
--- Kolejny post ---
A co do aparatów w telefonach, przekonanie, że lustrzankowe wielkie obiektywy sa lepsze optycznie niż topowe telefonowe, jest błędne. Jest łatwiej zrobić precyzyjnie mały obiektyw o króciutkej ogniskowej niż wielki kloc umieszczony dalej od matrycy. Słoje lustrzankowe maja tę zaletę, że pokrywaja większe matryce, ale to by było na tyle.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.