Witajcie, czy jest jakaś różnica pomiedzy kartami SDHC i microSDHC z adapterem ? Czy lepiej dać 50zł więcej żeby SDHC była z takim samym przesyłem jak microSDHC ? Pozdrawiam i proszę o szybką opowiedź.
Witajcie, czy jest jakaś różnica pomiedzy kartami SDHC i microSDHC z adapterem ? Czy lepiej dać 50zł więcej żeby SDHC była z takim samym przesyłem jak microSDHC ? Pozdrawiam i proszę o szybką opowiedź.
Micro zostaw do komórki. Do lustra kupuj najszybsze "normalne" karty.
Roznica w wielkosci, ale tak jak napisal poprzednik. Kup normalna karte bez dodatkowych adapterow itp. Eliminuja to przyszle problemy z zapisem lub odczytem, bo adapter jest kolejnym elementem ktory moze sie poprostu popsuc...
Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
C450D/T17-50 2.8/C70-210 3.5-4.5
Cześć i czołem, zamierzam kupić karte do 600D czy Sandisk ultra 30MB/s wystarczy do nagrywania HD (30,50 fps) czy okaże się za wolny i lepiej kupić Extreme 45 MB/s ???
Wystarczy nagrac jedna sekunde filmu w najlepszej jakosci i sprawdzic ile wazy plikbtw. sandisk wystarczy
Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
C450D/T17-50 2.8/C70-210 3.5-4.5
w 600d full hd nagrywałem nawet na jakiejś starej karcie kingstone class 4więc oryginalna karta class 6 na pewno sobie poradzi.
Teraz wszędzie są karty class 10 które mają 30mb/s i jak trafisz oryginalną to na 100% sobie poradzi.
SONY
Sprzedawcy naciągają ludzi i chcą wciskać jak najdroższenorma
![]()
SONY