Jak się nazywa ten konkretny wehikuł (nazwa własna) i dlaczego tak?
Jak się nazywa ten konkretny wehikuł (nazwa własna) i dlaczego tak?
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Toś mnie zagiął.. pojazd elektryczny?
--- Kolejny post ---
Ok, znalazłem. Ale nie odpowiem bo nie mam zagadki![]()
w sensie, ze roadster trzykolowy czy marka i model?
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
Chodzi o nazwę tego konkretnego modelu i co jest w nim specjalnego , że ludzie podziwiają.
Namoamo już wie....
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
epoka komputerów...
przepraszam - i ja nie mam pomysłu na zagadkę :-)
Ci co wiedzą nie powiedzą... A jest to podobno pierwszy taki pojazd na tym świecie i może wkrótce każdy kto kogo stać będzie mógł sobie taki sprawić.
Okazuje się, że jak na taki interesujący unikalny pojazd do lansu jest niedrogi, choć w sumie jest to ekwiwalent wózka golfowego Melex z lat 70'...Można mieć za mniej niż 20 000 jednostek wybranej czołowej waluty....
Ok, idę popracowac nad zagadką, może do tego czasu nikt nie trafi z odpowiedzią(banalną swoją drogą :P).
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
Jest to Strati. Pierwszy samochod wydrukowany na drukarce 3D