Przy użyciu Krzesła i arkuszu A3 Bristolu otrzymujesz taki efekt: Na potrzeby sklepu powinno wystarczyć, bristol to koszt MAX 2 zł, krzesło raczej masz![]()
Przy użyciu Krzesła i arkuszu A3 Bristolu otrzymujesz taki efekt: Na potrzeby sklepu powinno wystarczyć, bristol to koszt MAX 2 zł, krzesło raczej masz![]()
Piękne, wykonane z ręki, zdjęcie jakiegoś fajnego obiektywu, być może w dobrym stanie.
Rzeczywiście, na potrzeby własnego sklepu może wystarczy.
Zresztą bardzo wiele objaśnień można zawsze zamieścić potencjalnemu klientowi pod tak wykonanymi fotografiami sprzedawanego przedmiotu.
Przyznaję, że stawia to pod znakiem zapytania niemal wszystko, co napisałem w #60.
Przy użyciu stołu (zwykłego - nie bezcieniowego), białego prześcieradła jako tła, fotografując z ręki i przy użyciu 2 lamp (świecone w sufit z wysuniętymi odbłyśnikami - bo softboxów nie chciało mi się rozkładać) dostajesz coś takiego:
Zdjęcie bez żadnej obróbki, co widać po widocznym zagięciu prześcieradła z prawej strony... Jakby je wcześniej przeprasować na tym stole a na to położyć przezroczystą pleksę, to wyszłoby idealnie![]()
Ostatnio edytowane przez solti ; 22-03-2016 o 09:47
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl