Przed chwila skorzystalem ze sporu allegro i napisalem raz jeszcze sprzedajacemu to co pisalem mu wczesniej - czyli to, ze towar nie jest zgodny z opisem aukcji. Teraz czekac 30 DNI (sic!) na odpowiedz, zeby moc podjac dalsze kroki.

Niech ktoś mi wytłumaczy - jak można testować jeden raz na wielu body? Dla mnie użycie jeden raz to użycie raz na jednym aparacie, czyli jedno odpalenie, pstryknięcie i koniec.
Caly czas wymysla historie, ze obiektyw jest jego syna, kazdy obiektyw ktory sprawdzal mial takie wgniecenie, wysylal sprzet nowy, etc.

Pani nowa w internetach?
Nowy raczej nie - w internetach jestem od poczatkow yahoo - czyli 96/97 - po prostu na allegro taki cyrk mi sie jeszcze nie zdarzyl, a korzystam duuuzo. Raz mialem podobna przygode, ale na szczescie pieniedzy nie wplacilem, gdyz sprzet chcialem odebrac osobiscie (zakupiony amortyzator do roweru), a kupujacy oznajmil mi, ze zakupilem sprezyne i olej za chora kase. Jednak tutaj allegro gosciowi zawiesilo wszystkie konta, oszukany na szczescie nie zostalem.