Pokaż wyniki od 71 do 80 z 104

Wątek: PRZED i PO. Banal: fotograf prezentuje fote. Do zaawansowanych fotografów :)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: :) Do zaawansowanych fotografów. Banal: fotograf prezentuje fote PRZED i PO

Cytat Zamieszczone przez eska Zobacz posta
    Bechamot. Kolego, my tu o zdjęciach rozmawiamy. Napisz, co masz do napisania, bo widzę, że ostatnie słowo i tak do Ciebie musi należeć i kończymy.
    ja decyduje , kiedy ja koncze.

Tak jak nic mi do tego kiedy ty konczysz.

ile zdjec pokazales w tym watku? - ani jednago .

ja swoich nie liczylem , ale jest ich kilka.

Takie sa fakty.
    wiec pilnuj lepiej siebie i zwracaj uwage na rzeczowosc swoich wypowiedzi - bo pod tym wzgledem roznimy sie znacznie.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez mazeno Zobacz posta
    > nie ma problemu koniecznosci podjecia takiej decyzji
    ufff.
    bo konia z rzedem temu, kto potrafi wskazac dokladna definicje granicy miedzy fotografia a grafika, czy miedzy arcydzielem a kiczem.
    nota bene - w "analogowej" tez korygujemy - rodzajem papieru, naswietleniem odbitki, wywolaniem, forsowaniem etc.

tak przy okazji: fotografia - to slowo pochodzi z greki, a oznacza "pisanie swiatlem".

to nie o to chodzi i nie ma powodu , zeby filozofowac ogolnie , czyli bez wiekszego zwiazku z sytuacja i z tym watkiem.

nie masz najmniejszych podstaw , zeby innym radzic , iz zdjec obrabiac nie nalezy , i tylko slajdy , zdjecia prosto z puszki i.t.d..
    nie ma ani logicznych , ani praktycznych przeslanek ku temu.
    to co nam daje technologia do dyspozycji moze kazdy wykorzystac do woli.
    Wcale ci co nigdy nie robili slajdow , nie musza gorzej fotografowac od tych co slajdy robili.

Uprawnienia umieszczania postów