Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: PRZED i PO. Banal: fotograf prezentuje fote. Do zaawansowanych fotografów :)

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie Odp: :) Do zaawansowanych fotografów. Banal: fotograf prezentuje fote PRZED i PO

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    ile zdjec pokazales w tym watku? - ani jednago .
    Chociaż przejrzyj wątek. Mnie kultura osobista nie pozwoliłaby zarzucać komuś czegoś nie sprawdziwszy czy mam rację, ale to mnie.
    Wstawiłem film ze skraplaniem nie przez przypadek. Czego się dowiedziałem, ano tego, że taka obróbka to "robienie innych w bambuko". Ale usuwanie pryszczy z twarzy pani z aparatem na zębach już nim nie jest. To taka sama obróbka i jedna i druga, wypacza obraz rzeczywisty. To a propos merytoryki wypowiedzi. Aby była jasność, nie jestem przeciwnikiem ani jednej ani drugiej obróbki. Jestem przeciwnikiem ludzi którym się wydaje , że wiedzą najlepiej i nie uznają innych racji.
    A

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: :) Do zaawansowanych fotografów. Banal: fotograf prezentuje fote PRZED i PO

Cytat Zamieszczone przez eska Zobacz posta
    Ale usuwanie pryszczy z twarzy pani z aparatem na zębach już nim nie jest. ,
    oczywiscie , ze jest.
    czy ktos napisal , ze nie jest?

taki jest fakt , taka jest rzeczywistosc.
    nie ma sensu obrazac sie na rzeczywistosc. z rzeczywistoscia nie mozna wygrac.

ps - to jeszcze nie pani - ok 14 letnia dziewczyna.

a jaki jest temat watku ?:

" banal - fotograf prezentuje przed i po " - ma byc banal i taki wyszukalem .

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta

taki jest fakt , taka jest rzeczywistosc.
    nie ma sensu obrazac sie na rzeczywistosc. z rzeczywistoscia nie mozna wygrac.
    Bechamot, jesteś przekonujacy. Masz u mnie posadę przy wydawaniu zleceń klientom.
    (Kiedy otworzę zakład foto-wideło świadczacy usługi dla ludności "Kotlecik").
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 02-12-2014 o 18:52
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pierwsze zabawy z PS

Uprawnienia umieszczania postów