Witam ,szukam opinii na temat karty pamieci ,ktora polecacie do nagrywania filmow full HD? jaka predkosc zapisu i odczytu bedzie wystraczajaca by nie bylo skokow ?
Witam ,szukam opinii na temat karty pamieci ,ktora polecacie do nagrywania filmow full HD? jaka predkosc zapisu i odczytu bedzie wystraczajaca by nie bylo skokow ?
Jakakolwiek Class 10 powinna dać radę.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kartę pamięci warto kupić w zaufanym sklepie (allegro, sklepy online lub lokalnie).
Nie daj się nabrać na super okazje z portali aukcyjnych.
Allegro zasypane jest podróbkami kart - świetne parametry na papierze a w rzeczywistości dostajesz produkt kat. B., który nie spełnia swoich zadań.
Class10 daje rade.
To może wyjaśnij czego nie rozumiesz?...
Na allegro również są zaufane sklepy.
Trzeba tylko mądrze wybrać.
a w lokalnym podróbki nie kupisz,serio?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Czytaj ze zrozumieniem. Nigdzie tak nie napisałem.
chodzi mi o ujecia w slowmotion ,myslicie ,ze ta karta da rade ? Lexar SDXC 64GB 400x 60MB/s Professional Class 10 (4803896746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 19-11-2014 o 00:23
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Drogi ten lexar w Polsceostatnio zakupiłem od tego typa ale chyba już wszystko wyprzedał Lexar Professional 64GB Sd SDHC SDXC Memory Card Class 10 UHS-1 600x 90MBs | eBay
Ostatnio edytowane przez Camilo ; 19-11-2014 o 01:13