Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: jak przechowywać

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: jak przechowywać

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    zbierac starocie , a dazyc szacunkiem zlom to jednak roznica - to jest jednak przedmiot martwy.
    A te stare masowo woczas produkowane obiektywy nie maja zadnej wartosci materialnej dzisiaj.
    Ale dopuszczasz taką ewentualność, że inni mogą mieć odmienne od Twojego zdanie w tej materii.

Nie ulega wątpliwości, że masz rozległą wiedzę w dziedzinie fotografii.

Ale ilekroć czytam Twoje posty, to odnoszę wrażenie, że coraz więcej w nich słów, a mniej treści.

Poza tym Twoje zdanie, jest najważniejsze, mierzalne, niepodważalne i jedynie pewne.

Taki sposób wypowiedzi nie znoszący sprzeciwu, jest moim zdaniem - w jakimś stopniu lekceważący innych forumowiczów.

Nie wprost, ale takie mam odczucie. Pokazujesz jaki jesteś wszystkowiedzący, a reszta to mierni amatorzy (sam się do nich zaliczam).

Przykład - czemu miało służyć wylistowanie wypowiedzi Kolegi becekpl w innym wątku, że nie pomaga lub nazwanie Kolegi cobalt jakimś niedoroślakiem w innym wątku ?

Oni są mierni, a Ty wiesz wiele i łaskawie zaszczycisz nas "maluczkich" Swoją wiedzą.

Ponieważ możesz to odczuć jako jakąś osobistą "wycieczkę", choć tak jest tylko po części, to aby nie być anonimowym się przedstawię - Robert Owsiański.

P.S. Sam sobie teraz się dziwię, że tak wiele słów napisałem, choć nie chciałem Cię urazić, a jedynie zwrócić uwagę, że inni również mają prawo do własnego zdania.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 21-11-2014 o 16:54

Uprawnienia umieszczania postów