Ale dopuszczasz taką ewentualność, że inni mogą mieć odmienne od Twojego zdanie w tej materii.
Nie ulega wątpliwości, że masz rozległą wiedzę w dziedzinie fotografii.
Ale ilekroć czytam Twoje posty, to odnoszę wrażenie, że coraz więcej w nich słów, a mniej treści.
Poza tym Twoje zdanie, jest najważniejsze, mierzalne, niepodważalne i jedynie pewne.
Taki sposób wypowiedzi nie znoszący sprzeciwu, jest moim zdaniem - w jakimś stopniu lekceważący innych forumowiczów.
Nie wprost, ale takie mam odczucie. Pokazujesz jaki jesteś wszystkowiedzący, a reszta to mierni amatorzy (sam się do nich zaliczam).
Przykład - czemu miało służyć wylistowanie wypowiedzi Kolegi becekpl w innym wątku, że nie pomaga lub nazwanie Kolegi cobalt jakimś niedoroślakiem w innym wątku ?
Oni są mierni, a Ty wiesz wiele i łaskawie zaszczycisz nas "maluczkich" Swoją wiedzą.
Ponieważ możesz to odczuć jako jakąś osobistą "wycieczkę", choć tak jest tylko po części, to aby nie być anonimowym się przedstawię - Robert Owsiański.
P.S. Sam sobie teraz się dziwię, że tak wiele słów napisałem, choć nie chciałem Cię urazić, a jedynie zwrócić uwagę, że inni również mają prawo do własnego zdania.