mysle ze to ni o to chodzi, zadawałem tutaj kilkukrotnie pytania i dostawałem sensowne odpowiedzi. problem polega na tym (moim zdaniem) że kupujesz lustro , dosc drogie, po to zeby robic foty koszulek na allegro, nie umiesz robić zdjęć i masz pretensje do sprzętu bo przecież drogi i musi robic "dobre" zdjecia. A dobre zdjęcia to zdjęcia takiej ak sobie w głowie zamarze a nie tak jak aparat rozumie "dobre" . Dodatkowo tak jak napisał pan.kolega internet jest pełen informacji, juz nie tylko pisanych ale i do ogladania na YT w ktorych naprawdę w prosty sposób sie wyjasnia jak to działa, a jednak wciaz mamy ludzi ktorzy mają pretensję o to ze jest inaczej.
Zawsze szanowałem amatorów bo kazdy z nas wie jak jest ciężko na początku, ale nie szanuje ludzi którym trzeba podać wszystko na tacę. chcesz kupic aparat wystarczy napisac na forum, chcesz robic foty koszulek napisz na forum, chcesz obiektyw napisz na forum, a ludzie ktoryz siedzą w tym od lat napewno rozpiszą się rzeczowo i rzetelnie tylko po to aby potem taki uzytkownik i tak zrobił inaczej![]()
Dlatego też doszedłem do wniosku o umieszczeniu info w stopce, ze mozna pytac bezposrednio mnie o roznie rzeczy, ponieważ chcialbym moc odpowiadac dla ludzi na forum na rozne ich nieścisłosci jednak jezeli mamy wysyp tematu jaki aparat do 1000zł potem do 1200 zł i tak do 10 tys dobijamy, to samo szkła. Dodatkowo dochodzi złość związana z tym że ktoś wrzuci zdjęcie kierunkowskazu na forum a nam sie to nie podoba i jest foch i rajd po profilu
--- Kolejny post ---
chociażładna ta ukrainka czy z promocji?