Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Mirror Box w C 1D MkIIN

Dopiero zaczyna

Domyślnie Mirror Box w C 1D MkIIN

Smutek mnie ogarnął. Zdechł AF w 1D MK2N. Serwis na Żytniej stwierdził, że do wymiany jest Mirror Box, a ponieważ nie mają na stanie ani skąd sprowadzić to nie podejmą się naprawy. Czy może znacie jakiś serwis, który by mi to naprawił, a może jakiś serwisant czyta i wie co z tym fantem zrobić. Bardzo lubię ten aparat. Mimo, że mam jeszcze inne korpusy to ten w pewnych sytuacjach jest niezastąpiony. A może sobie darować?
    Ktoś coś? Będę wdzięczny.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Mirror Box w C 1D MkIIN

Mnie smutek ogarnia jeśli autoryzowany serwis Canona w Polsce nie jest w stanie naprawić takiego aparatu jak 1D MK2N. Ja rozumiem że ten aparat ma z 10 lat ale to przecież profesjonalne body canona. Pozostaje chyba jedynie kupno drugiego używanego 1d mk2n. Za wymianę mirror boxa zapłacisz pewnie ok. 1500-2000. Używki chodzą po ok. 2000.
    Możesz jeszcze spróbować zapytać w serwisie Canona w Berlinie. U nas, jeśli Żytnia nie jest w stanie sprowadzić mirror boxa to szanse widzę marne.
    Ostatnio edytowane przez aptur ; 13-11-2014 o 19:35

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Byl na forum podobny temat. Warszawa twierdzila, ze nic nie moze zrobic - Berlin nie mial problemu. Sprawa poszla do Canon Polska i nasi znalezli brakujace czesci.

Pytaj na zachodzie, moze bedzie podobnie.

dawniej jas_rambo

Smutna jest to informacja, że w razie czego nie można liczyć na autoryzowany serwis, bo sam mam mkIIN.

Uzależniony

Moze tu ?
    1d mirror box | eBay

a co sie z nim stalo? chyba caly sie nie zepsul ( no, chyba, ze cos po nim przejechalo...)

Uprawnienia umieszczania postów