Hmmm
Coś w tym jest
Hmmm
Coś w tym jest
nosząc body z ciężkim obiektywem mi doskonale się sprawdza pasek od plecaka i zaczepiona o niego stopka do mocowania statywu.
Wygodne i sprawdzone w praktyce:
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...30802169_o.jpg
Sprytne !
Mam pytanie do posiadaczy tego szkiełka: jaki pokrowiec na obiektyw w praktyce pasuje do tego modelu (aby się on zmieścił z odwrotnie założoną osłoną i uchwytem statywowym) ??? Dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez Jago ; 30-10-2016 o 22:57
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Sorry za infantylne pytanie, ale rozumiem, że chodzi Ci o pokrowiec inny, niż fabryczny, sprzedawany w komplecie ze szkłem?
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Oczywiście chodzi mi o inny niż fabryczny.
No to pasuje taki jak fabryczny. Może być też większy
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ciężko nie przyznać Tobie racji![]()
taki jest najlepszy a inny to np futeraly na obiektywy ThinkTank Foto-Net sklep fotograficzny
ale czy warto im ufać ?
Poszukaj oryginalnego jest naprawdę wykonany idealnie i z dobrego materiału, dodatkowo ma niezawodny sposób dostępu do szkła który jest naprawdę idealny kiedy masz np. doczepiony obiektyw do paska w spodniach... ostatnio testowałem i sprawdza się rewelacyjnie ten sposób![]()
Eos 7d II + GRIP +100-400 IS II USM + 50 1.4 + 10-22 3.5, + 90 2.8 + 18-200 3.5 + 500 6.3 + 430EXIII-RT
a reszta to już dodatki