W takim wypadku to jednak gazeta lepsza![]()
I kto by pomyślał że ten temat się tak rozwinie, nawet placki ziemniaczane tu mamy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Można je w gazetę zawinąć.
Ale dopuszczasz taką myśl, że na świecie są też inni ludzie i mogą mieć inne potrzeby i upodobania?
--- Kolejny post ---
Na przykład dokumentowanie fotograficzne miejsca wypadku lub przestępstwa. Lub obserwacje zachowań lęgowych ptaków, gdzie estetyka nie ma znaczenia, ale pora roku i dnia już tak.
Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 13-11-2014 o 14:14
Widziałeś Ty kiedykolwiek zdjęcia kryminalistyczne? To sobie wygooglaj..
Do obserwacji lęgowej ptaków chyba nie jest potrzebne robienie zdjęć, nie wiem, nie znam się. Ale, nawet jeśli, to i tak nie ma konieczności nanoszenia daty na samych zdjęciach, ani w analogu, ani tym bardziej w cyfrze.
Jeden chce ramkę, inny datę na zdjęciu, jeszcze inny woli HDR, nie wszystkim to musi się podobać, ale jeśli ktoś pyta czy można wygenerować datę na zdjęciu z poziomu aparatu dajcie mu sensowną odpowiedź a nie sprowadzajcie dyskusji która zmierza donikąd.O gustach się nie dyskutuje![]()
Ciekawy jestem, czy po tych wszystkich wypisanych głupotach, yoker007 zrobił to, co chciał.