Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: canon D60

Mieszany widok

Miasto
    Łódź

Domyślnie canon D60

Witam jestem tu nowy, mam pytanie jestem świeżym posiadaczem canon D60 (na razie jestem w szoku) ale myślę ze dam radę to wszystko pojąć . Nie mogę znaleźć ustawiena daty lub godziny na zdjęciu czy w ogóle jest taka opcja ??? Dzieki za odpowiedz

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: canon D60

jezeli chcesz aby zdjecie miało napisaną date na sobie to niestety takiej funkcji z tego co kojarze 60d nie posiada.
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    jezeli chcesz aby zdjecie miało napisaną date na sobie to niestety takiej funkcji z tego co kojarze 60d nie posiada.
    A nie D60?
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    A nie D60?
    I 60D i D60 takiej funkcji nie posiadają.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

A jak ze znajomością instrukcji obsługi?

Uzależniony

gratuluję zakupu zabytkowej lustrzanki, ile to już lat... aż się łezka w oku kręci

będziesz nim serio robił zdjęcia ? w dzisiejszych czasach to niespotykane, w zasadzie D60 kupuje się już tylko
    w celach kolekcjonerskich

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez zoomi Zobacz posta
    gratuluję zakupu zabytkowej lustrzanki, ile to już lat... aż się łezka w oku kręci

będziesz nim serio robił zdjęcia ? w dzisiejszych czasach to niespotykane, w zasadzie D60 kupuje się już tylko
    w celach kolekcjonerskich
    mysle ze jezeli jest to kolegi pierwsza lustrzanka to czy to D60 czy 60D, ale obstawiam to drugie, to i tak bedzie mial dużo zabawy,
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Miasto
    Łódź

No nie wzruszyła mnie ta mierna przycinka, kogoś takiego co nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Pytałem o funkcję a nie, czy się komuś podoba ten aparat czy nie . Cieszę się jednak, że w końcu Saturn zrobił promocję na 50 RAT za ZERO procent, i że w końcu sobie wziąłeś jakieś chińskie badziewie z funkcją AUTO za 500zł na 50 rat . Pozdrawiam cię serdecznie chociaż nie jestem pewien, czy to co napisałem będzie zrozumiałe jak będziesz miał problemy to następnym razem wytłumaczę ci to na ziemniakach

KOLEKCJONER
    Ostatnio edytowane przez yoker007 ; 11-11-2014 o 20:02

Dopiero zaczyna Awatar ernest319
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez yoker007 Zobacz posta
    No nie wzruszyła mnie ta mierna przycinka, kogoś takiego co nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Pytałem o funkcję a nie, czy się komuś podoba ten aparat czy nie . Cieszę się jednak, że w końcu Saturn zrobił promocję na 50 RAT za ZERO procent, i że w końcu sobie wziąłeś jakieś chińskie badziewie z funkcją AUTO za 500zł na 50 rat . Pozdrawiam cię serdecznie chociaż nie jestem pewien, czy to co napisałem będzie zrozumiałe jak będziesz miał problemy to następnym razem wytłumaczę ci to na ziemniakach

KOLEKCJONER
    dobre pstryk !!

Coś już napisał Awatar blade-mrn

Poczucie humoru jest tyle, że to zależy od "poziomu żartu". Wybacz ale to co ty napisałeś przejawia raczej ignorancję niż poczucie humoru. Bo zarzucasz komuś nieumiejętność czytania a najwyraźniej sam nie wiesz/wiedziałeś jaki masz aparat. Błądzić rzeczą ludzką ale zamiast się ukorzyć i to sprostować rozpocząłeś bezsensowną pyskówkę. Jak na nowego użytkownika to słabo się zareklamowałeś.
    Cytat Zamieszczone przez yoker007 Zobacz posta

KOLEKCJONER
    Nie wspominając już o tym, że z instrukcji obsługi nie skorzystałeś.
    Nawiasem mówiąc wstawiania daty na zdjęciu chyba nie ma w żadnej lustrzance (przynajmniej ja nie spotkałem).
    Ja radziłbym Ci przemyśleć system katalogowania zdjęć i nie dodawać daty na samym zdjęciu. Jeśli robisz zdjęcia w RAW-ach (jeśli nie to zacznij) możesz też przy imporcie zdjęć z aparatu zmienić im nazwę tak aby zawierała datę. Dodawanie daty na samym zdjęciu to bardzo słaby pomysł bo nigdy nie wiesz do czego będziesz w przyszłości chciał go użyć. Osobiście wiele razy zdarzało mi się ją usuwać bo ktoś myślał, że to dobry pomysł a potem okazywało się, że przeszkadza.

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów