Witam jestem tu nowy, mam pytanie jestem świeżym posiadaczem canon D60 (na razie jestem w szoku) ale myślę ze dam radę to wszystko pojąć . Nie mogę znaleźć ustawiena daty lub godziny na zdjęciu czy w ogóle jest taka opcja ??? Dzieki za odpowiedz
canon D60
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: canon D60
jezeli chcesz aby zdjecie miało napisaną date na sobie to niestety takiej funkcji z tego co kojarze 60d nie posiada.Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
-
-
Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz wpisjezeli chcesz aby zdjecie miało napisaną date na sobie to niestety takiej funkcji z tego co kojarze 60d nie posiada.trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Komentarz
-
Zamieszczone przez trothlik Zobacz wpisA nie D60?EOS300 / 40D / 6D / C17-40 f4 / T24-70 f2.8 / C35 f2 IS / C50 f1.8STM / T70-300 f4-5.6 / C85 f1.8 / C580EXII
Komentarz
-
gratuluję zakupu zabytkowej lustrzanki, ile to już lat... aż się łezka w oku kręci
będziesz nim serio robił zdjęcia ? w dzisiejszych czasach to niespotykane, w zasadzie D60 kupuje się już tylko
w celach kolekcjonerskich
Komentarz
-
nie śmiej się,chyba w tamtym roku na allegro taka za ponad 2 k poszla...Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Komentarz
-
Zamieszczone przez zoomi Zobacz wpisgratuluję zakupu zabytkowej lustrzanki, ile to już lat... aż się łezka w oku kręci
będziesz nim serio robił zdjęcia ? w dzisiejszych czasach to niespotykane, w zasadzie D60 kupuje się już tylko
w celach kolekcjonerskichMasz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Komentarz
-
No nie wzruszyła mnie ta mierna przycinka, kogoś takiego co nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Pytałem o funkcję a nie, czy się komuś podoba ten aparat czy nie . Cieszę się jednak, że w końcu Saturn zrobił promocję na 50 RAT za ZERO procent, i że w końcu sobie wziąłeś jakieś chińskie badziewie z funkcją AUTO za 500zł na 50 rat . Pozdrawiam cię serdecznie chociaż nie jestem pewien, czy to co napisałem będzie zrozumiałe jak będziesz miał problemy to następnym razem wytłumaczę ci to na ziemniakach
KOLEKCJONEROstatnio edytowany przez yoker007; 52906.
Komentarz
-
Zamieszczone przez yoker007 Zobacz wpisNo nie wzruszyła mnie ta mierna przycinka, kogoś takiego co nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Pytałem o funkcję a nie, czy się komuś podoba ten aparat czy nie . Cieszę się jednak, że w końcu Saturn zrobił promocję na 50 RAT za ZERO procent, i że w końcu sobie wziąłeś jakieś chińskie badziewie z funkcją AUTO za 500zł na 50 rat . Pozdrawiam cię serdecznie chociaż nie jestem pewien, czy to co napisałem będzie zrozumiałe jak będziesz miał problemy to następnym razem wytłumaczę ci to na ziemniakach
KOLEKCJONERpstryk !!
Canon 50d + tamron 28-75 mm f/2.8 + Canon 50mm 1.8 + Canon 70-210 f4 + Canon Speedlite 430EX II
Komentarz
-
mierne to masz IQ... sprawdź może czy oby na pewno masz Canon D60 a jak dojdziesz do wniosku że nie i że masz jednak Canon 60D to popraw zadane pytanie
i wpis w profilu...
jakość odpowiedzi może podążać za jakością pytania... kolekcjonerze
--- Kolejny post ---
jeszcze jedno - nie zrozumiałem tylko "wytłumaczę ci to na ziemniakach", resztę pomimo problemów jakie masz z językiem ojczystym udało mi się pojąć
Komentarz
-
Kolekcjoner pelni tu chyba troche inna funkcje i byc moze sie wlaczy do rozmowy :-)
Komentarz
-
W szkole podstawowej zawsze nauczyciele tłumaczyli mało inteligentnym uczniom różne zadania na jabłkach ,myślę że raczej na jabłkach byś nie zrozumiał więc napisałem na ziemniakach
Komentarz
-
Yoker007 to jalki masz aparat 60d czy d60 bo ja juz nie wiem. A canon wypuscil oba te modele...
Komentarz
-
Komentarz