Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: 600d a 700d

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: 600d a 700d

a ja myślę ze dla przeciętnego amatora,który tu pyta "co wybrać?", funkcja mikroregulacji jest równie przydatna jak jak zimowe buty na wakcjach w egipcie
    szansa ze wyjmie instrukcje obsługi z folii jakaś jest ale ze ja przeczyta to już fantastyka
    nie ma się czym podniecać
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: 600d a 700d

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    a ja myślę ze dla przeciętnego amatora,który tu pyta "co wybrać?", funkcja mikroregulacji jest równie przydatna jak jak zimowe buty na wakcjach w egipcie
    szansa ze wyjmie instrukcje obsługi z folii jakaś jest ale ze ja przeczyta to już fantastyka
    nie ma się czym podniecać
    uwazasz , ze przecietny amator nie zasluguje na sprawnie dzialajacy sprzet ?
    Zaplacil przeciez tyle somo co fachura.

Ja bym powiedzial , ze jest na odwrot. Poniewaz fachowiec ewentulanie potrafilby braki sprzetowe nadrobic wiedza i doswiadczeniem , wlasnie ta fukncja jest przydatna amatorom
    Kto stawia pytania o FF i BF , kto pyta jak to sprawdzic ? - amatorzy czy fachowcy?
    Zamiast miotac sie z servisem , wysylka itd , wystarczy przeczytac jedna strone instrukcji i to przeprowadzic w pare minut.

Gdyby to byly sporadyczne przypadki , ale moje doswiadczeni mowi cos innego.
    Ja nie widze potrzeby udowadniania , ze to nie jest potrzebne , przez osoby , ktore tego nie maja , gdyz nie wiedza co to jest.

Uprawnienia umieszczania postów