Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: [MariuszMuzyk] Sesja ślubna w Paryżu

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: [MariuszMuzyk] Sesja ślubna w Paryżu

histogtram nie jest celem w samym sobie. nie ma czegos takiego jak dobry , zly histogram
    ale hístogram to liczbowe pokazanie problemu. Ulatwia unikniecie dyskucji w stylu " bo ja tak chcialem " To jest typowa wymowka , z ktora b czesto sie spotykam.

Jesli " tak na taka cz-b- obrobke i widac wszystko , histogramu do tego nie potrzeba , ale pozwala na oczczedzenie zbednych slow.

Balans bieli - wszystkie zdjecia sa paskudnie zazolcone , sa pokryte welonem w kolorze sraczki.
    Aby uniknac dyskusji na temat kalibracji mojego monitora podalem wartosci RGB, ktore w bialych miejscach sie roznia miedzy soba.

Nie ma zdjcia bez podstawowych bledow technicznych.
    Nawet zdjecie 14 , w sumie ciekawe ma bledy , ktorych nie wypuscilby z reki zaden szanujacy sie fachura. Oprocz bledow tonalnych odbicie fotografa w szybie - kazdy esteta i fachman to usunie.
    Ale problem polega na tym ze nie widzisz tego , na co patrzysz.

Nie chce mi sie rozpisywac , ale w sumie wszystko jest tutaj przypadkiem i poza kontrola.
    Fatalne kadry i kompozycje , w ktorych pierwszoplanowa role odgrywa zlom.
    Fatalne obcinanie ciala.

To jest typowe : jesli pochwala - to jest to ziarno , jesli krytyka - to jest to plew.

Nie chce juz tego kontynuowac gdyz to z pewnoscia doprowadzi do konfliktu.

kazdy fachowiec widzi co jest grane . Nie wyrwalem sie przed szereg , jedynie odpowiedzialem na Twoja prosbe o wyrazenie opini.
    Ja bylby wdzieczny za takie uswiadomienie.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów