Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 131

Wątek: [ernest319] Amatorskie początki

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: [ernest319] Amatorskie początki

Cytat Zamieszczone przez ernest319 Zobacz posta
    starym 70-210f4 i po 2 dniach uzytkowania to i tak chyba spoko.. tym bardziej ze ptak wyciety z kadru i wykrecony w lr
    Nie ,nie spoko. .Prawie każdy przerabiał fazę: huuura fajna fota i sio do galerii.Dziś zamieszczm 1 fotę wybraną z kilkudziesięciu lub klikuset ,a nie tę ostatnią.To nie Ty maz być zadowolony ze swojej fotki ,tylko odbiorcy , a to trune zadanie : ).
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Nie ,nie spoko. .Prawie każdy przerabiał fazę: huuura fajna fota i sio do galerii.Dziś zamieszczm 1 fotę wybraną z kilkudziesięciu lub klikuset ,a nie tę ostatnią.To nie Ty maz być zadowolony ze swojej fotki ,tylko odbiorcy , a to trune zadanie : ).
    Racja, z zastrzeżeniem.
    Jeśli ktoś jest w fazie "fajna fota i sio do galerii" i nic nie wstawi, to nikt mu nie powie, że nie jest taka całkiem fajna. Dlatego myśle, że warto wstawiać, choćby po to, abyś mógł napisać "to hardcore ujemny"

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
    Jeśli ktoś jest w fazie "fajna fota i sio do galerii" i nic nie wstawi, to nikt mu nie powie, że nie jest taka całkiem fajna. Dlatego myśle, że warto wstawiać, choćby po to, abyś mógł napisać "to hardcore ujemny"
    Heh ,nie pomyslałem o tym , masz rację , a na to co ja piszę, to nie patrz,
    bo ja tez jestem z gatunku:fotografoman hehe .
    Raczej miałem na myśli ,aby autor foty nie uzasadniał/potwierdzał subiektywnie jej jakości ani nie tłumaczył się z jej wad.
    Ostatnio edytowane przez zysk ; 11-05-2016 o 21:45
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Uzależniony Awatar italy

Raczej miałem na myśli ,aby autor foty nie uzasadniał/potwierdzał subiektywnie jej jakości ani nie tłumaczył się z jej wad.
    Gdzie ja to słyszałem Ale to dobra uwaga kolegi Zyska.Idzie w pięty ale daje do myślenia

Bagosz
    Guest

To nie Ty maz być zadowolony ze swojej fotki ,tylko odbiorcy , a to trune zadanie :
    Akurat w tym miejscu bym polemizował. Póki nie robi zdjęć dla kogoś na fuchę to raczej mają się jemu podobać. My co najwyżej "zrobilibyśmy to inaczej"

Dopiero zaczyna Awatar ernest319
    Miasto
    Kraków

Panowie.. dziekuje za uwagi w zyciu juz jest tak ze wszystkim sie niedogodzi.. jednemu sie podoba drugiemu nie a trzeci ma jeszcze inne zdanie .. uwagi i wnioski jaknajbardziej słuszne

Wysłane z mojego LG-D950 przy użyciu Tapatalka
    Canon 50d + tamron 28-75 mm f/2.8 + Canon 50mm 1.8 + Canon 70-210 f4 + Canon Speedlite 430EX II

Miasto
    Kraków

Canon 50d + tamron 28-75 mm f/2.8 + Canon 50mm 1.8 + Canon 70-210 f4 + Canon Speedlite 430EX II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

71 - czy to zdjęcie (w którymkolwiek punkcie) jest ostre? Pytam, bo u mnie tego nie widzę. Za to widzę "coś" przy samej lewej krawędzi zdjęcia, słupek albo coś podobnego, czy celowo to zostawiłeś? Nocna dyskusja o ślubnych zdjęciach (inny wątek) każe także zwrócić uwagę na "kolorowe plamy" zasłaniające koguta, na pewno znajomi znajomych tamtej pani stwierdziliby, że to niewiadomoco i poważny błąd
    72 - mam mieszane odczucia, na pewno to zdjęcie spodobałoby się babci, gdybyś je wysłał na jej telefon, ale nie jestem pewien, czy zyska uznanie na forum foto, retusz i "upiększanie" zdjęć to sprawa bardzo indywidualna, ale jakiś śmieć albo okruszek na buzi dziecka mógł zniknąć (zależnie od podejścia sińce na nogach też)
    73 - wydaje mi się, że ostrość złapałeś trochę przed czubkiem nosa
    Ostatnio edytowane przez r_m ; 12-06-2016 o 15:34

Miasto
    Kraków

niestety czasem niemy wplywu na to co jest tłem fotografowanego obiektu ani tez co jest na pierwszym planie.. dlugo sie zastanawiasz czy usuwac zdjecie tylko ze wzgledu na to ze w kadrze jest niestry kwiatek czy tez kawałek slupka ( ja go nie widze) jezeli zdjeci mi sie podoba i uwazam ze jest cos warte mimo wszystko zostawiam.
    Faktycznie jesli chodzi o paproszek czy smiec na twarzy dziecka mogłby zniknąc prawde mowica ogladałem to zdjecie 500 razy i nie mam zielonego pojecia dlaczego kawałek banana dalej tam jest . A co do rudej wydaje mi sie ostre jest to co byc powinno.

dzieki za krytyke

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez ernest319 Zobacz posta
    A co do rudej wydaje mi sie ostre jest to co byc powinno.
    Zobacz jak ostrość rozkłada się na trawie i zobaczysz, że ruda mogła i powinna być bardziej ostra.

Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów