Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: 5d III filmowanie a migawka

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 5d III filmowanie a migawka

@Behamot Tyle że całe te wywody mają się nijak do tego o czym mówimy w wątku. Czyli wielogodzinnej (setki a nawet tysiące godzin) ekspozycji matrycy na światło w różnych warunkach.
    BTW: pogorszenie które zaobserwowałem nie przejawiało się w postaci zwiększonych szumów.

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Podobnie jak nas nie muszą przekonac doświadczenia Twoich wyimaginowanych znajomych. Swojego własnego doświadczenia nie opisałes, bo "widziałem róznicę" jest własnie tylko pustym gadaniem. Sorry, to część jak jak każda inna, gdyby się zużywała to były by symptomy i tematy na forach, że o odpowiedniej adnotacji w instrukcji obsługi nie wspomnę. Albo to zjawisko istnieje, jest faktem, albo nie. Lustrzanki nie filmują od wczoraj..
    Oczywiście, podkreślałem że to tylko opinie i moje doświadczenia. Zawsze myślałem że na forum można je prezentować. Nie rozumiem skąd ta napinka.
    BTW: z ciekawości poszperam trochę na forach filmowych w wolnej chwili, bo świta mi taki temat .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-11-2014 o 21:46
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów