prawdę powiedziawszy to ja swojego 5d1 w 2013r w marcu sprzedałem za 2600zł, a dziś widzę że chodzą praktycznie po takich samych cenach.
Co jak co ale to jest świetna pucha.
prawdę powiedziawszy to ja swojego 5d1 w 2013r w marcu sprzedałem za 2600zł, a dziś widzę że chodzą praktycznie po takich samych cenach.
Co jak co ale to jest świetna pucha.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
1500-2700 z taką ilością klapnięć.
Przebieg to nie wszystko. Na cenę składa się to czy ekrany nie są porysowane, korpus obity/porysowany, gumy odklejone, matryca czysta, itd. Dużo też zależy od tego czy zestaw jest kompletny.
Identyczny stan mogą mieć korpusy różniące się od siebie 50tys klatek.
Dlatego u nas wszystkie samochody maja na liczniku 168tys przebiegu bo kazdy patrzy na przebieg![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam, ja ostatnio kupiłem w bardzo ładnym stanie( niemalże sklepowym) z potwierdzonym przebiegiem ok 20 tys wraz wszystkimi papierami, rachunkami, kablami w foliach jeszcze nie rozpakowanych za 2100 pln . Jeszcze aparat oddałem do kalibracji wg wzorca wiec koszt się powiekszył o 240 pln na Żytniej.
Tak, na pierwszej migawce, 123 pln kosztuje chyba 50d ,5d to już inny przedział cenowy.
A to dziwne, mi na Żytniej kalibrację 5Dc do wzorca + sprawdzenie migawki wycenili na 130zł