Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: EOS 20D - moje pierwsze fotki i porownanie..

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bdx
    Wygląda na to, że faktycznie im dalej od pierwszej partii tym lepiej
    Nie wiem o czym piszesz ;-)
    Ja kupilem puszke ponad miesiac temu, chwile po tym jak sie w sprzedazy pojawil. Przynajmniej jesli chodzi o TIPow, bo na BH jeszcze dlugo byl "out of stock" a np. w Pstryku przewidywany czas premiery oceniali na poczatek listopada
    Mozna wiec zaryzykowac stwierdzenie, ze moj egzemplarz pochodzi z pierwszych serii, a - poza wspomnianym jednym zwisem - zadnych problemow z nim nie mialem... i oby tak dalej 8)

[ Dodano: 21-10-2004 ]
    Cytat Zamieszczone przez november
    Żeby jeszcze kolejne partie były cichsze!!! Ale na to chyba już nie ma co liczyć . Pozdrawiam.
    A mi glosnosc migawki kompletnie nie przeszkadza, a nawet rzelkbym ze brzmi duzo fajniej niz w 10D... bardziej mechanicznie i "profi" (jak to ktos tutaj zabawnie okreslil ). Plochliwej zwierzyny i tak nie zamierzam w lesie podchodzic a to, co fotografuje, na dzwiek migawki z kadru nie spieprza ;-)

Miasto
    Poznań

Domyślnie

To lusterko może klapie "profi", ale porównałem głośność ze sprzętem na literę N :wink: i miałem też do testów sprzęt na literę F ......2 Pro :wink: i tu jest ciszej i dyskretniej.

Dopiero zaczyna Awatar bdx
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Mozna wiec zaryzykowac stwierdzenie, ze moj egzemplarz pochodzi z pierwszych serii, a - poza wspomnianym jednym zwisem - zadnych problemow z nim nie mialem... i oby tak dalej
    No to tego ( oprocz tego jednego ) Tobie i sobie zycze ..w każdym razie w tym tygodniu swojego raczej nie odbiorę - ponoć wszystko wyprzedane

20D + 17-50 f/2.8 + ef 100/2.8 usm + 70-200/2.8 + 2x II ef + G5 + S3IS = www.bdx.deviantart.com

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie wyprzedane a Canon cofna dostawy z hurtowni by poprawic bledy pierwszych partii bo byly zbyt czeste i uciazliwe.
    dSLR + coś tam...

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez santiblue
    Nie wyprzedane a Canon cofna dostawy z hurtowni by poprawic bledy pierwszych partii bo byly zbyt czeste i uciazliwe.
    Oh, tzn, że w najbliższym czasie nie ma większych szans na D20, a nawet jak będzie to pohamować rządze i czekać?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Oh, tzn, że w najbliższym czasie nie ma większych szans na D20, a nawet jak będzie to pohamować rządze i czekać?
    Na D20 to na razie zadnych szans nie ma - jeszcze zadna firma nie zapowiedziala takiego modelu , za to 20D moze bedzie znowu w sprzedazy niedlugo

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Na D20 to na razie zadnych szans nie ma - jeszcze zadna firma nie zapowiedziala takiego modelu , za to 20D moze bedzie znowu w sprzedazy niedlugo
    heh, nie jestem odosobniony w swoim ignoranctwie :P

btw. po pierwszych słowach "na razie zadnych szans nie ma.." zamarłem

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ojeeeeju i tak wiadomo o co chodzi!w koncu jestesmy na CANON BOARD
    Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mozna wiec zaryzykowac stwierdzenie, ze moj egzemplarz pochodzi z pierwszych serii, a - poza wspomnianym jednym zwisem - zadnych problemow z nim nie mialem... i oby tak dalej
    No to tego ( oprocz tego jednego ) Tobie i sobie zycze ..w każdym razie w tym tygodniu swojego raczej nie odbiorę - ponoć wszystko wyprzedane
    a gdzie chcesz kupić? mój został kupiony tydzień temu i podobno było do wyboru do koloru. Zwiesznie się to czysty bug w oprogramowaniu -już po sprawie.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

hej, ostatnio focilem swoim 20d i mialem jakby dziwne uczucie ze cos sie dzieje ze spustem...

Kiedys nie przywiazywalem do tego wagi, a moze to sobie tylko wymyslilem? a problem wyglada nastepujaco:
    Naciskam do polowy spust, ostrzy itp i zeby zrobic zdjecie to tylko dociskam spust, no wlasnie i to mnie dziwi bo 'czuje' jakby tej sprezynki tam nie bylo...
    poprostu mocniej ociskam i robi sie fotka, a chyba powinno byc:
    klik-ostrzy-klik-robi fotke

pzdr. mam nadzieję, że nie zamącilem ;p

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów