Cytat Zamieszczone przez dzi
takze nie zauważyłem żadnych problemów, FF/BF sprawdzałem.
a kupowałeś w USA? No i czy znasz temat tej usterki? W forum na dpreview jest kilka wątków - zawieszanie aparatu przy zmianie obiektywu, brak wyjścia ze stand by, zawieszanie się lusterka. Na wszystko pomaga wyjęcie baterii, ale to trochę mało profesjonalne :wink:

Cytat Zamieszczone przez Vitez
Polityka firmy... wypuscic jak najszybciej pierwsza partie, byle wyprzedzic konkurencje i byc na topie. Ale niestety pierwsza partia zazwyczaj jest niedorobiona z powodu pospiechu, praktycznie "testowa" - na podstawie zgloszonych awarii i opisow uzytkownikow kazda kolejna prtia jest poprawiana, aparat albo wymieniany albo naprawiany ten z pierwszej partii, ewentualnie jakis nowy firmware...
Vitez,
sorry ale nie mogę się zgodzić w najmniejszym stopniu. Takie firmy obowiązuje coś takiego jak zapewnienie jakości, gwarantowane certyfikatami ISO. Utrata takiej certyfikacji kosztuje setki tysięcy dolarów i przynosi dużo większe straty marketingowe. Żadna normalna firma nie może mieć takiej strategii. Po prostu mogą mieć wpadki...ale nie sądzę, żeby to było coś poważnego