Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: Użytkownicy mac

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Zupełnie nie o tym była mowa. Poddałem wątpliwości tylko jedno - C1 nie chodzi ci dużo szybciej dlatego, że jest to Mac, tylko dlatego, że jest to względnie nowy (szybszy) komputer. Jakieś tam różnice wynikające z użytego systemu operacyjnego oczywiście są możliwe, ale będą rzędu pojedynczych procent.
    Przepraszam, moj post bylby bardziej czytelny gdybym zdanie zbudowal tak:
    Nie tylko dlatego, ponadto kilku moich znajomych, ktorzy zawodowo zajmuja se fotografia namawiali mnie do zmiany systemu. Wiec poszedlem za ich radami.
    jest jeszcze jedna sprawa, na tutejszym forum i nie tylko zreszta sa watki w, ktorych grupy zwolennikow sprzetu na ktorym pracuja, wymierzaja razy posiadajacym inny sprzet. np "sztandarowy" 50/1.2 v 50/1.4. Proponuje aby ktos zalozyl obok istniejacego tematu inny, np PC v iMac 21/27 i tam juz bez zadnych oporow bedziecie mogli pisac o niezawodnosci obu systemow pracujacych miesiacami bez wylaczania i takie tam inne. A tutaj bede szczesliwy jak opisze swoj problem i ktos w ciagu 2 tygodni napisze i pomoze mi. Sa tematy, ktore nie generuja duzych ilosci wypowiedzi, a tu nastapilo przekierowanie na lepszejszosc a nad b i posty leca ze hej.
    Ostatnio edytowane przez trumil9 ; 04-11-2014 o 18:11

Uprawnienia umieszczania postów