Pomyliłem z innym programem. Klucz do DxO 8 można otrzymać do końca stycznia 2015, czyli jeszcze nie jest za późno![]()
Pomyliłem z innym programem. Klucz do DxO 8 można otrzymać do końca stycznia 2015, czyli jeszcze nie jest za późno![]()
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Prawda, stronka działa.
DxO & Digital Photographer | www.dxo.com
luq, akurat nie żartuję
Opisałem tylko sytuację z którą sam się spotkałem.
I chwilę potrwało zanim doszedłem do tego w czym tkwi problem.
3 wieczór boksowania i w końcu sukces.
pomogła reinstalacja. tym razem posadziłem soft stricte z konta administratora - program grzecznie przyjął kod i wszytko chodzi.
wcześniej instalowałem ze "zwykłego" konta z uprawnieniami admina - zazwyczaj to wystarcza ale nie w tym przypadku.
1100d | s30/1.4 | c50/1.8 II | c18-55 IS II
Potestowałem DxO OpticsPro 10, odszumianie jest niezłe i jakby całość nieco szybciej działa.
Widocznie masz dobrą maszynę
Każda operacja. Bo to mocno zależy na jakiej maszynie się pracuje.
Mam DxO 8-kę na 4-jajecznym kompie i jest znośnie, choć to stare urządzenie z 2008 roku, Phenom II AMD z RAM 8GB (nieco podkręcony).
Całkiem wolno działa na Intel C2D T8100 4GB RAM w lapku R61 Lenovo, ale to staroć jest i nie ma dziwne.
Pomyka "piorunem" na nowszej maszynie opartej na Intel XEON E3-1230V2 z 16 GB RAM (rewelacyjny procesor serwerowy).
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 03-12-2014 o 06:51
U mnie na nienajnowszym ale dobrze utrzymanym i zdrowym składanym PC wersja 10 ma zupełnie przyzwoita prędkość.
Zauważyłem natomiast, że updatowanie profilu monitora w systemie z dwoma monitorami jest kapryśne. Przy przeniesieniu okna DXO z jednego monitora na drugi czasem nie zmienia się automatycznie długo albo wcale profil monitora . W LR to działa b. dobrze i profil przeskakuje natychmiast za kazdym razem.
Jest na to rada - wystarczy kliknąć na guzik 100% powiększający obraz i wrócić do całego i wtedy profil się od razu ustawia do aktualnego monitora.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.