Ale mówisz w porównaniu do 5-tki czy tak wogóle generalnieZamieszczone przez oskarkowy
Ale mówisz w porównaniu do 5-tki czy tak wogóle generalnieZamieszczone przez oskarkowy
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Tak w ogóle generalnie. Nie chodzi mi tylko o szybkość kręcenia, ale o czas poprawnego ostrzenia. Nawet w porównaniu z 20D 350D myli się zbyt często.. Moim zdaniem to główna różnica między tymi aparatami. Ale wiem, że ludzie używają aparatów do różnych celów, więc mogą mieć inne potrzeby.Zamieszczone przez kami74
Jarek
No w zastosowaniach takich jak Twoje czyli profi pewnie ten AF jest zbyt mało dokładny ale dla amatora będzie dobry i napewno lepszy niż dowolny kompakt
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 01-04-2006 o 21:58
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
-----------------------Zamieszczone przez ripek
nie rzuca się w oczy?
Jak przyłożysz do oka to wszyscy na ulicy padną na ziemię!!!
:-)
al
Gdzie w tym szeregu umiejscowił byś 300d?Zamieszczone przez Vitez
Chcę sobie chociaż wyobazić jak brzmią inne, gdyż bawiłem się tylko 20D i 300D
350D słyszałem tylko raz i faktycznie dźwięk wydał mi się jakiś taki "inny"
Ale nie wnikałem.
Zaraz wywołam burzę na forum. Do street najlepiej uzywać kompakta z rozsądną matrycą i szerokim katem. Mniej ludzi zwraca uwagę na "idioten" niz na kolesia z "bomba" lub podejrzanym pudełkiem. Zaraz pojawią się głosy że jakość, że co to za jazda. Odpowiem - do różnych rzeczy rózny sprzęt. Nawet Smienka.
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Do fotografii ulicznej uzywa sie dalmierzy! Sa male, ciche, wzbudzaja usmiech lub politowanie w przechodniach.. zamiast dzialac na dresy jak czerwona plachta na byka.
Aparat powinien byc jak najmniejszy i niezwodny, do tego szybki. Zadne tam autofocusy i tym podobne.. manual i hiperfokalna to podstawa panowie!
Nie wiem dokladnie. Tylko raz nim focilem. Gdzies blisko 10D tylko troszke cichszy.Zamieszczone przez Michal-Czuba
Myślę, że Cię nie zagryząZamieszczone przez Theoo
Zresztą dyskutowalismy już na forum o tym (o kompaktach do SP nie o gryzieniu
) http://canon-board.info/showthread.php?t=9016
Zobacz sobie fotografie tego pana: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...id=7-6468-7844 --Olympus 5060wz - sam przymiezam sie do zakupu takiego.
No...jestem pod wrażeniem...szczerze mówiąc to sam kiedyś użyłem 5060 jako supportu przy jednym ślubie. I wtedy ten aparacik zrobił na mnie wrażenie. Fotografowałem nim składanie życzeń przed kościołem korzystając z wizjera lunetkowego, bo był słoneczny dzień i na LCD nic nie było widać.
A ten facet zrobił na mnie wrażenie. Niezły jest ten sposób na fotografowanie seriami z dwoma Olkami zawieszonymi jeden nad drugim. Kurde....
Myślę, że dobrą opcją może być też E-330....
Ostatnio edytowane przez Teo ; 02-04-2006 o 23:28