Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 69

Wątek: Czy mozna reklamowac uslugi fotograficzne?

Domyślnie Odp: Czy mozna reklamowac uslugi fotograficzne?

Mozesz tez podpisac pod zdjeciem ze sie nie zgadzasz i opisac cale swoje przejscie. To bardziej boli od zarobionych w taki sposob pieniedzy. Ona napewno to skasuje ale do tego czasu ktos przeczyta. Jakby kobieta byla uczciwa to oddala by wplate. Chaltura wczesniej czy pozniej wyjdzie jej bokiem.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Oczywiście że bez Twojej wiedzy i zgody nie ma takiego prawa.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Zrób printscreeny z FB, postrasz ją że naruszył Twoje dobra osobiste, postrasz urzędem skarbowym i załatwiaj zwrot kasy.
    Z doświadczenia wiem że Urząd Skarbowy na takich fachowców działa rewelacyjnie

Dopiero zaczyna

No i nie ma jak to się wyróżnić PROFEJOSNALIZMEM....
    .

Masakra, sam zawodowcem nie jestem ale jak czytam to aż ciarki przechodzą. Jak można brać od ludzi pieniądze za takie coś
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

"Artystyczne" portfolio na tym fejsie. Szok co sie moze ludziom podobac.

Sam nie kozacze w fotografii, ale brac za cos takiego pieniadze...

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez antek76 Zobacz posta
    PROFEJOSNALIZMEM

fajny wyraz, muszę sie go nauczyć, a nie jest łatwo...
    Canon 5dmkII, 2x6d, 7d, EF 70-200L 2.8 mkII, EF 135 f2, EF 17-40L, Sigma 85 1.4, Sigma 50 1.4 ART, Sigma 35 1.4 ART, YN-568EXx3, YN-560EX, YN-622C, Manfrotto, SLIK, Tamrac, Lowepro, SanDisk, Eizo

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Rzadko tu zaglądam i jeszcze rzadziej piszę, ale widząc "artystkę" z mojego miasta czuję się zobligowany do komentarza :

pucha i grucha

Tak sobie przeczytałem cały ten watek i jednego nie rozumiem, gdzie była autorka wątku w czasie robienia zdjęć. Czy nie widziała co wyrabia fotograf, czy może myślała, że Photoshop da radę. Nie bronię fotografa, ale nie rozumiem jak można korzystać z czyichś usług nie wiedząc czego się można spodziewać. Z drugiej strony jaka cena taka jakość. Może autorka wątku się wypowie co skłoniło ją do wybrania akurat tego fotografa.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Zamiast jechać po koledze z innego watku, który ma aparat i pyta jak zaczać fotografowanie ślubów, należy mu po prostu podać link do strony pani Oli z Zielonej Góry. Czasem odwala straszliwa chałturę, ale umie się zareklamować, pochwalić, ma chucpę, blog i porady fotograficzne itd. Na klientach sprawia wrażenie Dobrej Pani Fotograf . "Obiektyw widzi wszystko" pisze pani Ola - święta racja-- nawet pofałdowane sztuczne deski i odblaski na tapecie. Pewnie kiedyś się wyrobi, bo ma zapał, i pewnie jeszcze się nauczy podejścia do klienta na błędach.

Nie matura, a chęć szczera zrobi z Ciebie photographera.

Bo tak się to robi - nie ma czasu czekać aż się zdobędzie kwalifikacje, tylko trzeba finansować swoja przyszła karierę z obecnej ohydnej chałtury. Tak robia wielcy, to dlaczego nie może pani z ZG. Wczesne Windows, DxO, czy androjdy Samsunga, a to tylko przykłady pierwsze z brzegu-- to były kryminalnie nieużywalne buble za które nikt nie powinien zapłacić ani grosza. Ale teraz te produkty dojrzały, a tych firm nie byłoby stać na inwestowanie wielu lat w rozwój bez ściagania haraczu od frajerów już od samego poczatku za niedorobione buble.

Tylko w zawodach medycznych nie polecałbym tego rodzaju strategii. Ale to wiadomo - mam w domu ksiażkę "Fotografowanie nie jest trudne" i ksiażkę jak samemu (j) pleść warkocze, koki i dredy. Szukam ksiażki "Chirurgia nie jest trudna" albo "Brain surgery for dummies" i na razie nie znalazłem.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 24-10-2014 o 18:19
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Ta strona www i profil na fejsie to jest jakaś normalnie foto-rozpierducha!

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów