Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: [wiktor2323] Wszystkiego po trochu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: [wiktor2323] Wszystkiego po trochu

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Już szanowny kolego rozwijam:
    jak już pisałem
    1 spoko
    2 nie bardzo wiem co chciałeś pokazać. Pannę/mężatkę? Baloniki? Motolotnię? *
    *niepotrzebne skreślić.
    3 Podobnie. Bardziej moją uwagę skupił twój podpis i szlaczek na ścianie/ tapecie czy cokolwiek to jest po prawej stronie niż ci co się migdalą po środku.
    4 Za dużo krzaków od góry i znów ten subtelny podpisik...
    5 Znów kryptoreklama. Tak na marginesie czemu leżą? Zdjęcie pogrzebowe?
    6 Bajzel na pierwszym planie. Odwraca uwagę od przesłodzonego, zbyt centralnie umieszczonego tła/ drugiego planu. Może to i lepiej.
    7 To samo. Pogrzebowo-ślubne. I znów ten napis. Zdecydowanie odwraca uwagę od reszty zdjęcia która komuś mogłaby się spodobać.
    8 za dużo krzaków od góry, zbyt centralnie i nieostro. Czarny wyszczupla a dziewczyna tęga nie jest. No i wygląda jak wygląda.
    Subiektywnie rzecz biorąc...
    Dzięki za rozwinięcie O ile z częścią się zgadzam, to niestety z resztą niezbyt
    Pozdrawiam

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez RobertON Zobacz posta
    Również tak twierdzę i 5-tka jest super.

7-ka, pokrewny pomysl, ale schody przytłoczyły parę, może wystarczy inaczej wykadrować.

Ale to tylko moje amatorskie uwagi.
    Zgadza się, sesje wykonywałem dzień po dniu i wykorzystałem podobny a w zasadzie ten sam pomysł

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Dzięki za rozwinięcie O ile z częścią się zgadzam, to niestety z resztą niezbyt
    A konkretnie to z czym się niezbyt zgadzasz?
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

wiktor2323 zdjęcia klasa. Widać silne wpływy twórczości i warsztatów pewnego fotografa, ale to nic złego. Masz coś czego nie da się wyuczyć i mają to nieliczni - szczególnie na tym forum a jest to poczucie smaku. Widać tu spory potencjał.

trothlik rozwala mnie twoja pewność siebie w krytycznej analizie tych zdjęć "za dużo krzaków od góry", "zdjęcie pogrzebowe" - odnoszę wrażenie, że nie masz najmniejszego pojęcia o fotografii. Słyszałeś o czymś takim jak negative space?
    Miłego dnia
    moja www

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    trothlik rozwala mnie twoja pewność siebie w krytycznej analizie tych zdjęć "za dużo krzaków od góry", "zdjęcie pogrzebowe" - odnoszę wrażenie, że nie masz najmniejszego pojęcia o fotografii. Słyszałeś o czymś takim jak negative space?
    Kolega zadał pytanie to odpowiedziałem i podzieliłem się opinią która tobie nie musi się podobać tak samo jak mi nie muszą podobać się zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez trothlik ; 22-11-2014 o 19:34
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów